http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/DC743A757F205E8EE0CA34293DD56791.jpgΠιλότο της Πολιτικής Αεροπορίας συνέλαβαν χθες οι αστυνομικοί ως δράστη δυο ληστειών.Ο πιλότος την Τρίτη πήγε σε μίνι μάρκετ στην περιοχή της Ραφήνας για να το ληστέψει. Ο ιδιοκτήτης όμως που αντιλήφθηκε τις προθέσεις του έκλεισε την πόρτα ασφαλείας του καταστήματος εμποδίζοντάς τον να μπει στο μαγαζί.

Ο πιλότος τότε πυροβόλησε την πρόσοψη με αποτέλεσμα να προκληθούν μόνο υλικές ζημιές. Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και προσπάθησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη και αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον συνέλαβαν στα Σπάτα.

Οπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ο 43χρονος είχε διαπράξει μία ακόμη ένοπλη ληστεία την προηγούμενη Δευτέρα σε καντίνα στην Αρτέμιδα, όπου αφαίρεσε από τον ιδιοκτήτη της καντίνας και πέντε πελάτες χρηματικά ποσά. Από την έρευνα στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πολεμικό αυτόματο τυφέκιο, μια επαναληπτική καραμπίνα, εννέα αμυντικές χειροβομβίδες, επτά μαχαίρια, τέσσερα σπαθιά, δύο μανσέτες, ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα αεροβόλο τυφέκιο καθώς και εκατοντάδες φυσίγγια.

ΤΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.