Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος των Απανταχού Τρικωμιωτών
«Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ» Έτος ιδρύσεως: 1978

http://1.bp.blogspot.com/-emvWpIlloLg/UC3XYiNKrZI/AAAAAAAAvQA/kUYnE1Cq44I/s1600/IMG_0952.JPGΟ Φιλοπροοδευτικός σύλλογος των Απανταχού Τρικωμιωτών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ» διοργανώνει, τη γνωστή σε όλους Γιορτή Κρασιού, με έντονο τοπικό χρώμα και λαογραφικό χαρακτήρα, στο Τρίκωμο Γρεβενών.

Η Γιορτή Κρασιού, που έχει τις ρίζες της στις παραδόσεις και τα έθιμα του χωριού αποτελώντας ένα κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός, θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο με την δημοτική παραδοσιακή ντόπια ορχήστρα του Κώστα Τσιοτίκα στον αύλειο χώρο του παλαιού Δημ. Σχολείου Τρικώμου. Στο τραγούδι θα είναι η γνωστή Ντίνα Αλεξοπούλου από την όμορφη Ήπειρο.

Η φετινή γιορτή είναι επετειακή, διότι συμπληρώνονται 30 χρόνια διοργάνωσης της (1982-2012), 30 χρόνια προσπαθειών, αδιάκοπου ζήλου και αγώνα.

Το κρασί όπως πάντα θα είναι άφθονο και δωρεάν! Το Δ.Σ. του συλλόγου μας, σας υπόσχεται πως θα διασκεδάσετε ιδιαίτερα σε ένα όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα και την στήριξη του Δήμου Γρεβενών.

Ο επισκέπτης μπορεί να συνδυάσει την επίσκεψη του στον τόπο μας, θαυμάζοντας τα μνημεία πολιτισμού του χωριού μας όπως, το μεγαλόπρεπο γεφύρι του Αζίζ-Αγά, το μεγαλύτερο σε ύψος πέτρινο γεφύρι στη Μακεδονία, κτισμένο το 1727.

ΚΑΛΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ!

http://3.bp.blogspot.com/-NMZtFDZCvYQ/UC3XZuZUvjI/AAAAAAAAvQI/8HmRDrHrUks/s1600/sss.jpg

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:
Σάββατο 25 Αυγούστου 2012:

9.00 μ.μ. Έναρξη της εκδήλωσης με την δημοτική ορχήστρα του Τσιοτίκα Κώστα στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Τρικώμου Γρεβενών. Στο τραγούδι η Ντίνα Αλεξοπούλου και ο Σάκης Τσιοτίκας. Στο βιολί ο Σάκης Φασούλας.

10.20 μ.μ. Καλωσόρισμα των επισήμων, χαιρετισμός από το Δ.Σ. του συλλόγου και σύντομος χαιρετισμός των επισήμων.

11.00 μ.μ. Το γλέντι συνεχίζεται για όλους μέχρι το πρωί.

http://1.bp.blogspot.com/-dFV-SWYWB1s/UC3XXnmk0TI/AAAAAAAAvP4/IgxzsDikG0I/s1600/0041-300x239.jpg

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: WEST CHANNEL

Στοιχεία επικοινωνίας: Παλαιό Δημοτικό σχολείο, Τρίκωμο Γρεβενών, 51100

site: https://sites.google.com/site/trikomon/

blog: http://www.trikomogrebenon.blogspot.com/

e-mail: trikomogrebenon@yahoo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.