Με το βλέμμα στο χρυσό ο Γιαννιώτης

Στη μάχη των μεταλλίων για την Ελλάδα ρίχνεται σήμερα το μεσημέρι ο Σπύρος Γιαννιώτης. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ξεκινάει την προσπάθειά του στα 10 χλμ μαραθώνιας κολύμβησης στη λίμνη του Hyde Park. Ο τελικός του αγωνίσματός του θα ξεκινήσει στις 14:00.

Στις 15:00 ο Όλεγκ Μοτσάλιν διεκδικεί την πρόκρισή του στα προημιτελικά της κατηγορίας των 74 κιλών της ελεύθερης πάλης. Ο 26χρονος αθλητής θα κοντραριστεί με τον Τίγκιεφ Σόσλαν από το Αζερμπαϊτζάν τον οποίο και καλείται να αποκλείσει για να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Τα κορίτσια του ανσάμπλ θα εκτελέσουν το πρόγραμμά τους στις κορδέλες και τα στεφάνια στις 16:50. Οι Ελληνίδες γυμνάστριες πρέπει να υπερβάλλουν εαυτό καθώς βρίσκονται στην ένατη θέση μετά την πρώτη τους εμφάνιση. Το εισιτήριο στον τελικό θα πάρει η πρώτη οκτάδα, οπότε τα κορίτσια πρέπει να ανέβουν τουλάχιστον μια θέση για να συνεχίσουν.

Τις ελληνικές συμμετοχές της ημέρας ολοκληρώνει ο Κώστας Φιλιππίδης στον τελικό του επί κοντώ. Ο 26χρονος άλτης θα ξεκινήσει τις προσπάθειές του στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου στις 21:00, ελπίζοντας να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να βρεθεί σε τροχιά μεταλλίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ελλήνων:

14:00-ΝΕΤ (+HD): 10 χλμ Μαραθώνιας Κολύμβησης (Σπύρος Γιαννιώτης)
15:00-ΕΤ1 74κ. Ελευθέρας Πάλης-Προκριματικά (Όλεγκ Μοτσάλιν)
16:50-ΕΤ1 Ανσάμπλ Ρυθμική Γυμναστική-Προκριματικά (Βούλα Σαμαρά, Μαριάνθη Ζαφειρίου, Ελένη Δόικα, Βασιλεία Ζάχου, Ευδοκία Λουγκάγκου, Αλεξία Κυριαζή
21:00 ΝΕΤ (+ΗD) Eπί Κοντώ Ανδρών-Τελικός (Κώστας Φιλιππίδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.