Civitas: Επιβεβαίωση της αίτησης υπαγωγής της στο άρθρο 99Η εταιρεία επικοινωνίας του Γιώργου Φλέσσα, Civitas, επιβεβαίωσε πως κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Στη σχετική ανακοίνωσή της τονίζεται ότι το Δημόσιο της οφείλει 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ επισημαίνει ότι η εξυπηρέτηση των πελατών της συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η εγκληματική συμπεριφορά του Δημοσίου να αρνείται την εξόφληση βεβαιωμένων υποχρεώσεών του προς τις εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, μεταξύ των οποίων και η εταιρεία μας (καθώς μας οφείλει 2,5 εκατ. ευρώ από έργο του 2009), μάς υποχρέωσε να αναζητήσουμε κάθε διαθέσιμη νομική προστασία.

Η κίνηση αυτή εξασφαλίζει το μέλλον της εταιρείας και την εύρυθμη και ομαλή καθημερινή μας λειτουργία. Η εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας συνεχίζεται απρόσκοπτα και στο ίδιο υψηλό επίπεδο, όπως συμβαίνει τα τελευταία 18 χρόνια.

Όλα τα στελέχη της CIVITAS εργαζόμαστε με ακόμη περισσότερο ζήλο, ακεραιότητα και επαγγελματισμό, ώστε να συμβάλουμε στην επιτυχία των πελατών μας και να διατηρήσουμε τη CIVITAS ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων στην Ελλάδα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.