Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Civitas: Επιβεβαίωση της αίτησης υπαγωγής της στο άρθρο 99

10 Αυγούστου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Civitas: Επιβεβαίωση της αίτησης υπαγωγής της στο άρθρο 99Η εταιρεία επικοινωνίας του Γιώργου Φλέσσα, Civitas, επιβεβαίωσε πως κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Στη σχετική ανακοίνωσή της τονίζεται ότι το Δημόσιο της οφείλει 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ επισημαίνει ότι η εξυπηρέτηση των πελατών της συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η εγκληματική συμπεριφορά του Δημοσίου να αρνείται την εξόφληση βεβαιωμένων υποχρεώσεών του προς τις εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, μεταξύ των οποίων και η εταιρεία μας (καθώς μας οφείλει 2,5 εκατ. ευρώ από έργο του 2009), μάς υποχρέωσε να αναζητήσουμε κάθε διαθέσιμη νομική προστασία.

Η κίνηση αυτή εξασφαλίζει το μέλλον της εταιρείας και την εύρυθμη και ομαλή καθημερινή μας λειτουργία. Η εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας συνεχίζεται απρόσκοπτα και στο ίδιο υψηλό επίπεδο, όπως συμβαίνει τα τελευταία 18 χρόνια.

Όλα τα στελέχη της CIVITAS εργαζόμαστε με ακόμη περισσότερο ζήλο, ακεραιότητα και επαγγελματισμό, ώστε να συμβάλουμε στην επιτυχία των πελατών μας και να διατηρήσουμε τη CIVITAS ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων στην Ελλάδα».

This entry was posted on Παρασκευή, 10 Αυγούστου, 2012 at 20:04 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply