http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/a682ae6116aa934fc95a9b8954caa1ed_L.jpgΑπίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα με ιερέα που αρνήθηκε να κοινωνήσει κοριτσάκι 9 ετών, γιατί δεν του άρεσε το ντύσιμό του.

Σύμφωνα με το dete.gr, το πρωί εκείνης της Κυριακής ο παππούς και η γιαγιά του παιδιού πήγαν το κοριτσάκι να κοινωνήσει. Η 9χρονη φορούσε καλοκαιρινά ρούχα και ο παπάς «τα πήρε στο κρανίο» στην κυριολεξία: «Να πάτε να το ντύσετε και να το φέρετε να κοινωνήσει» τους είπε και όταν εκείνοι αντέδρασαν, δηλώνοντάς τους πως πρόκειται για ένα μικρό κορίτσι μόλις 9 ετών. Τότε ο ιερέας τους έβαλε τις φωνές!

Το τι έγινε στην εκκλησία δεν περιγράφεται! Όσοι πιστοί ήταν εκείνη την ώρα στην εκκλησία παρενέβησαν, αλλά εκείνος ήταν απτόητος! Δεν άλλαζε με τίποτα την άποψή του. Τι να κάνουν και οι παππούδες, μπροστά στην επιμονή του ιερέα αποφάσισαν να υποχωρήσουν. Προφανώς οι παππούδες ενημέρωσαν τους γονείς οι οποίοι φανερά εκνευρισμένοι πήγαν στην εκκλησία και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ιερέα.

Δεν του άλλαξαν όμως την άποψη.

Οι γονείς έφυγαν, το περιστατικό όμως απασχόλησε έντονα την τοπική κοινωνία.

Κάτοικοι υποστήριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό που ο ιερέας είχε επιδείξει αδικαιολόγητη αυστηρότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.