Αν μη τι άλλο, παραμένει σταθερός στις απόψεις του ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Και το δείχνει με έργα! Πριν λίγο καιρό είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός e-book με την ονομασία «Μαζί τα φάγαμε», με προφανές περιεχόμενο.

Τώρα, πάει ένα βήμα παραπάνω ανεβάζοντας την ιστοσελίδα mazi-ta-fagame.gr, όπου οι πολίτες μπορούν να αναρτούν προσωπικές τους εμπειρίες… αλληλοφαγώματος.

«Ζητούμε από τους πολίτες με την τεχνική crowdsourcing να μας στείλουν επώνυμα, ή ανώνυμα, την ιστορία τους μέσω του δικτυακού τόπου mazi-ta-fagame.gr. Στο βιβλίο θα δημοσιευθούν οι πιο αντιπροσωπευτικές ιστορίες ανώνυμα» διαβάζει κάποιος στην ιστοσελίδα, στην οποία, επίσης,  μπορεί κανείς να βρει επεξηγήσεις για το περιεχόμενο και το σκοπό του επερχόμενου βιβλίου του κου Πάγκαλου.

Στην ιστοσελίδα ήδη έχουν αναρτηθεί διάφορες καταγγελίες και ιστορίες πολιτών, ενώ υπάρχουν στιγμές που ο server στον οποίον έχει ανέβει «κλατάρει»  από τον αριθμό επισκεπτών!

Από το Antinews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.