Συνεχίζονται οι έρευνες στην Πάρο

Προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας δείχνουν τα στοιχεία που συλλέγονται για την υπόθεση του βαρύτατου τραυματισμού της 15χρονης κοπέλας που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση σε παραλία της Πάρου. Από τις εξετάσεις, εντοπίστηκε γενετικό υλικό στο σώμα και τα ρούχα της.

Σύμφωνα με Το Βήμα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων οδηγούν τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, που ασχολούνται με την υπόθεση, στην εκτίμηση ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, κάτι που υποστήριζε εξ αρχής και η μητέρα της κοπέλας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, η 15χρονη είχε συναντηθεί με κάποιο άντρα στην περιοχή όπου εντοπίστηκε και πλέον αναζητούν περαιτέρω στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό του. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει εντοπιστεί αυτόπτης μάρτυρας που να αντιλήφθηκε κάτι.

Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή δεν είχαν διαπιστωθεί σημάδια που να δείχνουν σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.