Ισοπαλία 4-4

Στο τρίτο του φιλικό επί πορτογαλικού εδάφους ο Ολυμπιακός, όπως και χθες με την Μπράγκα, αναδείχθηκε ισόπαλος με την Νιούκαστλ 4-4 στην διαδικασία των πέναλτι, ενώ η κανονική διάρκεια έληξε 1-1. Οι Άγγλοι προηγήθηκαν με τον Τέιλορ στο 25′ που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σιόβα όταν προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα μετά από κόρνερ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στο δεύτερο ημίχρονο, κατά την προσφιλή του συνήθεια, έκανε πολλές αλλαγές και ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του πιέζοντας για την ισοφάριση. Στο 74΄ όμως ο Μοντέστο είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον αγώνα.

Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, έφτασαν στην ισοφάριση στο 79′ όταν ο Αμπτούν μπήκε στην μεγάλη περιοχή της Νιουκάστλ και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μήτρογλου που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «ανθρακωρύχων».

Η σειρά των πέναλτι:

Αμπντούν… 1-0 για τον Ολυμπιακό

Παπίς Σισέ… άουτ

Μανιάτης… 2-0

Βούκστις… 2-1

Πάντελιτς… 3-1

Αμαλφιτανό… 3-2

Χολέμπας… 4-2

Περτς… 4-3

Τάτος… αποκρούει ο Κρουλ. Χάνει ο Ολυμπιακός την ευκαιρία να νικήσει.

Αμπέιντ… 4-4 και το ματς ολοκληρώνεται.

ΣΚΟΡΕΡΣ:
79′ Μήτρογλου – 25′ Τέιλορ

ΔΟΚΑΡΙΑ: 82′ Παπίς Σισέ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζοάο Φερέιρα

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 74′ Μοντέστο (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
26′ Λυκογιάννης, 53′ Μοντέστο, 87′ Αμπντούν, 89′ Κάρολ – 42′ Αμεόμπι, 53′ Βούκιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Τοροσίδης (68′ Πάντελιτς), Ντιελνά (46′ Χολέμπας), Παπάζογλου (46′ Μανωλάς), Σιόβας, Φέισα (46′ Μοντέστο), Σουμπίνιο (46′ Μανιάτης), Φετφατζίδης (46′ Τάτος), Λυκογιάννης (46′ Βλαχοδήμος), Ντιόγο (46′ Αμπντούν), Τζιμπούρ (46′ Μήτρογλου, 87′ Καραγκούνης).

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ:
Κρουλ, Σαντόν, Γουίλιανσον, Περτς, Τέιλορ, Μπιγκιριμάνα, Γκόσλινγκ (36′ Αμπέιντ), Ομπερτάν (73′ Παπίς Σισέ), Βούκιτς, Σόλα Αμεόμπι (73′ Σάμι Αμεόμπι), Αμαλφιτανό.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.