Εξιχνίαση κλοπών από φυτώρια, σε αγροτικές περιοχές της Καστοριάς

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς, σε βάρος 22χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για κλοπές.

Μετά από έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος σχετικά με περιπτώσεις κλοπών σε φυτώρια δένδρων στις αγροτικές περιοχές του Τοιχιού, του Μαυροχωρίου, του Κεφαλαρίου και της Μεταμόρφωσης Καστοριάς, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου διμήνου, ο 22χρονος από κοινού με άλλον ομοεθνή του, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου αναζητούνται, αφαίρεσαν συνολικά διακόσιες τριάντα (230) μεταλλικές βάνες ποτιστικών συστημάτων από φυτώρια των προαναφερόμενων περιοχών, αξίας περίπου έξι χιλιάδων εννιακοσίων ευρώ (6.900 €).

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, προ τετραμήνου τα ίδια άτομα αφαίρεσαν από αγροτική περιοχή του Τοιχιού Καστοριάς, μία (1) φρέζα, αξίας περίπου χιλίων ευρώ (1.000 €).

Στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ογδόντα (80) στρόφιγγες βανών.

Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.