http://4.bp.blogspot.com/-NmwUv0ac7fM/UBLNevlpSII/AAAAAAAAskI/KtzLoabfZWM/s1600/P5220001.JPGΟι επιτυχίες συνεχίστηκαν για τη Γυμναστική Ένωση Γρεβενών καθώς ο αθλητής Μηνασίδης Θεόδωρος συμμετείχε με την Εθνική ομάδα Ανδρών στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου που έγινε στο Εσκί – Σεχίρ της Τουρκίας.

Κατάφερε με επίδοση στα εβδομήντα μέτρα και ογδόντα τέσσερα εκατοστά (70,84) να καταλάβει την τέταρτη θέση επιτυχαίνοντας  παράλληλα να βελτιώσει και το ατομικό του ρεκόρ.

Ο ακοντιστής που και ανήκει στην κατηγορία των Νέων Ανδρών και αγωνίστηκε με μεγαλύτερους σε ηλικία  αθλητές κατάφερε να εκπροσωπήσει επάξια την Ελληνική αποστολή και να βοηθήσει την Ελληνική ομάδα των Ανδρών να κερδίσει την δεύτερη θέση στους Βαλκανικούς αγώνες.

Αμέσως μετά το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής, αγωνίστηκε στον τελικό του Ελληνικού Gran prix στη Θήβα και αναδείχτηκε τρίτος κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή και στον προπονητή  του Παπανίκο Βαγγέλη που  παρά της δύσκολες συνθήκες που γυμνάζονται κατάφεραν τόσο μεγάλες  και σπουδαίες  διακρίσεις.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Μπασδέκης Χρήστος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.