Δυο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, ηλικίας 28 και 31 ετων, έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στη 1.05 μετά τα μεσάνυχτα

φωτό αρχείουΟι δυο άνδρες κινούνταν με την υπηρεσιακή μηχανή προς τη βάση τους, όταν στην συμβολή των οδών Μεσογείων και Φειδιππίδου, πιθανόν λόγω υπερβολικής ταχύτητας αλλά και εξαιτίας του κακού υπολογισμού της στροφής, ο 31χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας η οποία εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε κολωνάκια που βρίσκονται στην άκρη του δρόμου.

Οι δύο ένστολοι τραυματίστηκαν σοβαρά, παρότι φορούσαν κράνος και ενώ μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τους κρατήσουν στη ζωή.

Όπως γράφει το ΕΘΝΟΣ, το τραγικό συμβάν τα ξημερώματα της Τρίτης, δεν είναι δυστυχώς το μόνο, καθώς η ομάδα ΔΙΑΣ «μετράει» και άλλες απώλειες την ώρα του καθήκοντος.

Στις 17 Ιουνίου φέτος, φορτηγάκι που παραβίασε STOP παρέσυρε μοτοσυκλέτα της ΔΙΑΣ τραυματίζοντας τους δύο επιβαίνοντες. Ο ένας από τους δύο υπέκυψε λίγο αργότερα στο Θριάσειο Νοσοκομείο.

Την 1η Μαρτίου του 2011 δύο άνδρες της ΔΙΑΣ, οι Γιάννης Ευαγγελινέλης και Γιώργος Σκυλογιάννης, σκοτώθηκαν όταν δέχθηκαν πυρά από άγνωστους δράστες στην περιοχή του Ρέντη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.