Διαβάστε τα αστρονομικά ποσά που έχει στόχο να ξοδέψει ο Περιφερειάρχης Αττικής για την τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Αττικής

Δέκα εκατ. ευρώ για την προβολή του μέσω της Περιφέρειας σκοπεύει να ξοδέψει ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός. Το όχημα είναι η τουριστική προβολή της περιφέρειας και γι’ αυτή φαίνεται ότι λεφτά υπάρχουν…

Ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός αναμένεται να φέρει σήμερα στο συμβούλιο την πρόταση για το ολοκληρωμένο περιφερειακό επιχειρησιακό και επικοινωνιακό σχέδιο που θα στοιχίσει, σύμφωνα με τους αναλυτικούς κωδικούς στα 10 εκατ. ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ).

Το εντυπωσιακό δεν είναι μόνο τα αστρονομικά ποσά, αλλά και ότι δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία συνεννόηση με το αρμόδιο υπουργείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Η Δημοκρατία“, η σύμβαση αφορά το έργο το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Αττικής και περιλαμβάνει τις δράσεις όπου θα προωθήσουν την Αττική, με το ανάλογο αντίτιμο.

Ειδικότερα, ο κ. Σγουρός είναι διατεθειμένος να δώσει για τη δημιουργία λογότυπου το ποσό των 139.000 ευρώ, χωρίς τον ΦΠΑ, ενώ για την ιστοσελίδα της Περιφέρειας το ποσό των 1.300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της εφημερίδας, η συντήρηση των ιστοσελίδων κοστολογείται στα 463.500 ευρώ, ενώ για τρία βίντεο στο youtube και κάποιες σχετικές εφαρμογές, θα διατεθεί το ποσό των 349.712 ευρώ, ενώ για τις καταχωρίσεις τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά ΜΜΕ ο κ. Σγουρός θα πληρώσει 1.800.000 ευρώ.

Παράλληλα, η παραγωγή του οπτικοακουστικού υλικού, θα ξεπεράσει το αστρονομικό ποσό του 1.800.000 ευρώ.

Τέλος, οι προσκλήσεις σε δημοσιογράφους και παράγοντες του τουρισμού θα φτάσει τα 347.000 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.