http://img.protothema.gr/9505542BB5A3B6C0E9353F6F65AAC95B.jpg«Εξιτήριο» από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» πρόκειται να λάβει το επόμενο 24ωρο το 7χρονο αγόρι που είχε παρασυρθεί από 21χρονο μοτοσικλετιστή, αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού, με τη δίδυμη αδελφή του και τη μητέρα τους, στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Πατησίων, το πρωί της 12ης Ιουλίου.

Έπειτα από 11 δραματικές ημέρες στη ΜΕΘ, στη διάρκεια των οποίων το παιδί έδωσε πολλές μάχες για τη ζωή του, η κατάσταση της υγείας του τέθηκε υπό έλεγχο και οι γιατροί προχώρησαν στην αποσωλήνωσή του.

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, το αγόρι θα νοσηλευτεί σε θάλαμο του «Αγλαϊα Κυριακού», όπου και θα παραμείνει επί μακρόν, καθώς πρέπει να υποβληθεί σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των σοβαρών τραυμάτων και των κακώσεων που υπέστη στο πρόσωπο αλλά και στα άκρα.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η δίδυμη αδελφή του. Η κατάσταση του κοριτσιού ήταν μεν σοβαρή αλλά όχι τέτοιας έκτασης και βαρύτητας όσο εκείνης του αδελφού της, γεγονός που επέτρεψε την έξοδό της από τη ΜΕΘ μέσα στο πρώτο 24ωρο από την διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Στο πλάι της βρισκόταν τις περισσότερες ώρες της ημέρας ο πατέρας της, ο οποίος παράλληλα με τη φροντίδα της κόρης του κουβαλούσε το δικό του βαρύ φορτίο για την έκβαση της υγείας του γιου του αλλά και της γυναίκας του, που νοσηλευόταν σοβαρά τραυματισμένη αλλά εκτός κινδύνου στον «Ευαγγελισμό».

Παναγιώτα Καρλατήρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.