Μέσα από τον ”Ευαγγελισμό” η μητέρα των δίδυμων που χτυπήθηκαν από τον μοτοσικλετιστή δε μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί

“Δεν θέλω να δω αυτόν τον άνθρωπο ποτέ. Δεν θέλω… αυτό που μας έκανε δεν περιγράφεται. Μας χτύπησε και μας άφησε στο δρόμο να πεθάνουμε”.

Η μάνα των διδύμων που χτυπήθηκαν  από τον ασυνείδητο οδηγό μοτοσικλέτας και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκαν στην άσφαλτο, ξεσπάει και μιλάει μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, στο Πρώτο Θέμα, για τη στιγμή του ατυχήματος, τα παιδιά της και τον δράστη.

“Το μόνο που θυμάμαι από εκείνη τη στιγμή είναι ότι κοιτούσα τα παιδιά μου ακίνητα, πεταμένα στον δρόμο”, δηλώνει η Αννίσκα Ματσιουρόφσκα από τον  “Ευαγγελισμό” όπου και νοσηλεύεται ακόμα, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι της έχει συμβεί.

Τα τραύματα της είναι νωπά, όμως δείχνει να μην τη νοιάζουν. Η κατάσταση της υγείας της κρίθηκε από την αρχή βαριά αλλά ελεγχόμενη. Έφερε κατάγματα στο πρόσωπο, θλάση στο θώρακα και ρήξη σπλήνας και γι αυτό και χειρουργήθηκε.

Το αγοράκι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Είναι μόνη της, καθώς ο σύζυγός της βρίσκεται στο Παίδων εκεί όπου νοσηλεύονται τα δύο τους παιδιά. Το κορίτσι, η 7χρονη Κλαούντια έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ο αδερφός της εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ωστόσο, οι γιατροί κάνουν λόγο για βελτίωση της υγείας του.

“Μαμά μου λείπεις”, αυτό μου είπε η μικρή μόλις συνήλθε από τα χειρουργεία και με πήρε τηλέφωνο, δηλώνει στο Πρώτο Θέμα η μητέρα των παιδιών.

Η εικόνα που περιγράφει λέγοντας πως έβλεπε τα παιδιά της να κείτονται στην άσφαλτο μοιάζοντας πεθαμένα την έχει σημαδέψει για πάντα. Όπως και τα παιδιά της. Ο γιος της φέρει πολλαπλά κατάγματα άκρων και γνάθου καθώς επίσης και τραύματα στο πρόσωπο και στην στοματική κοιλότητα. ”Πρέπει να ξαναγεννήσω τα παιδιά μου για να γίνουν όπως ήταν” δηλώνει. ”Αυτό που μας έκανε δεν περιγράφεται” συμπληρώνει.

Προς το παρόν η μητέρα των διδύμων δε θέλει να ασχοληθεί με τον άνθρωπο που έφερε σε αυτή την κατάσταση την οικογένειά της.  “Δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Θέλουμε πρώτα να είμαστε ξανά μαζί και οι τέσσερις μας και καλά στην υγεία μας και θα δούμε τι θα κάνουμε”.

Το ”συγγνώμη” της οικογένειας του δράστη

Ο πατέρας του 21χρονου υπαξιωματικού που χτύπησε και τραυμάτισε τα δίδυμα και τη μητέρα τους, υποστηρίζει ότι ο γιος του βρισκόταν σε μεγάλη φόρτιση πριν από το ατύχημα και γι αυτό αντέδρασε έτσι.

“Λίγη ώρα πριν γίνει αυτό που έγινε, τηλεφώνησα στο γιο μου και του είπα πως μαχαίρωσαν τον άντρα της αδερφής του και χρειαζόταν επειγόντως αίμα. Εκείνος, αφού πήρε την άδεια από το Ναυτικό, πήρε τη μηχανή και έφυγε κακήν κακώς από τη μονάδα του για το νοσοκομείο. Βρισκόταν σε τέτοιο πανικό, που δεν είχε μαζί του ούτε δίπλωμα, ούτε τίποτα.

Ήταν θολωμένος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως έπρεπε να χτυπήσει όποιον βρέθηκε μπροστά του. Λυπούμαστε πάρα πολύ. Τους ζητάμε συγγνώμη. Πούλησα ήδη ένα οικόπεδο που είχα για να πληρώσω την εγγύηση του γιου μου. Ό,τι χρειαστεί η οικογένεια, αν και δεν έχουμε οικονομική άνεση, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά”, καταλήγει ο πατέρας του υπαξιωματικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.