Η Γιάννα Αγγελοπούλου «διδάσκεται» στο Χάρβαρντ! Το μάνατζμεντ των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, αυτό το θαύμα για την Ελλάδα, που απέδειξε ότι «όταν θέλουμε μπορούμε να πετύχουμε», που ξάφνιασε όλο τον κόσμο διδάσκεται σε δύο case studies του Business school του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

Το όνομα της Γιάννας Αγγελοπούλου, που πήρε στις πλάτες της με την αμέριστη συμπαράσταση του συζύγου της, Θόδωρου Αγγελόπουλου, όλη τη διοργάνωση προβλήθηκε ιδιαίτερα πρόσφατα σε δημοσίευμα των finanancial times. Η Γιάννα Αγγελοπούλου συγκαταλέγεται στη τριάδα των πιο σημαντικών προσώπων για την οργάνωση και τη διοίκηση στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μαζί με τον επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Άντζελες το 1984, τον Πίτερ «Λονδίνο 2012» Πολ Ντέιτον. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Deal» λοιπόν, οι επίδοξοι μάνατζερ- οι φοιτητές του Χάρβαρντ- μαθαίνουν τις στρατηγικές διοίκησης από το παράδειγμα της Ελλάδας και η επιτυχία του 2004 καθίσταται οδηγός, ώστε να ακολουθήσουν οι ίδιες επιτυχημένες πρακτικές και στο μέλλον.

 

www.gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.