Θα μοιραστούν 150.000 προφυλακτικά

http://www.philenews.com/data/2012/07/19/2012_07_19_02_39_19__0076e64bd4f74a56bbf37e85cd27da41.jpgΠριν ακόμα αρχίσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου (27/6-12/8), καταρρίφθηκε… ένα ρεκόρ. Πρόκειται για τον αριθμό των προφυλακτικών που θα μοιραστούν στους 10.500 αθλητές, ο οποίος είναι αυξημένος κατά 50.000 σε σχέση με αυτόν των Αγώνων του Πεκίνου.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι εξασφάλισαν 150.000 προφυλακτικά, ενώ ο αριθμός μπορεί να φτάσει και τις 200.000, ανάλογα με τις… ορέξεις των αθλητών.

Το τελευταίο διάστημα οι… πικάντικες αποκαλύψεις των αθλητών για όσα γίνονται κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, έχουν θορυβήσει τους διοργανωτές, οι οποίοι προσπαθούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες των πρωταγωνιστών.

Η πιο πρόσφατη ήρθε από την τερματοφύλακα της αμερικανικής ομάδας ποδοσφαίρου Χόουπ Σόλο, η οποία μίλησε για τρελά πάρτι και σεξ ακόμα και σε ανοιχτούς χώρους του Ολυμπιακού Χωριού.

«Σε μία μοναδική εμπειρία για τον κάθε αθλητή θέλεις να φυλάξεις κάποιες αναμνήσεις, είτε αυτό αφορά τους αγώνες είτε το σεξ.

» Έχω δει κόσμο να κάνει σεξ έξω. Στο γρασίδι, ανάμεσα σε κτίρια, με ανθρώπους να πέφτουν κάτω και να λερώνονται», τόνισε η 30χρονη γκολκίπερ και πρόσθεσε:

«Οι αθλητές δεν έχουν όρια. Όταν προπονούνται, το κάνουν καλά, όταν πίνουν δεν έχουν όρια, οπότε μπορείτε να καταλάβετε τι μπορεί να συμβεί».

Η χρυσή Ολυμπιονίκης παραδέχθηκε μάλιστα ότι στους Αγώνες του Πεκίνου υπήρχαν και διάσημοι αστέρες που έπαιρναν μέρος στη διασκέδαση των αθλητών μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό!

«Πιθανότατα δεν θα έπρεπε να το πω αυτό, αλλά συναντήσαμε και αρκετούς σελέμπριτις, όπως ο Βινς Βον και ο Στιβ Μπερν, ο κωμικός. Και κάποια στιγμή αποφασίσαμε να μεταφέρουμε το πάρτι στο χωριό.

» Αρχίσαμε να μιλάμε στους ανθρώπους ασφαλείας, τους δείξαμε τα χρυσά μετάλλιά μας, αποσπάσαμε την προσοχή τους και περάσαμε κόσμο χωρίς διαπίστευση, κάτι το οποίο είναι ανήκουστο.

» Ίσως να τρύπωσε στο δωμάτιό μου μαζί μου και κάποιος σελέμπριτι χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Αλλά αυτό είναι το Ολυμπιακό μυστικό μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

news.in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.