Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Προεδρικό φιλί… με το ζόρι για το ζεύγος Ομπάμα – Δείτε 2 Video

18 Ιουλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Aποτραβήχτηκε η Μισέλ; Δεν ήθελε ο Μπαράκ να την φιλήσει; Συζητήσεις επί συζητήσεων στο Διαδίκτυο και τα αμερικανικά ΜΜΕ έχει προκαλέσει, ως ελαφρύ διάλειμμα στον προεκλογικό αγώνα για τον Λευκό Οίκο, το φιλί του Αμερικανού προέδρου στη σύζυγό του στο πλαίσιο αγώνα μπάσκετ.

To προεδρικό ζεύγος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο φιλικό αγώνα μπάσκετ ΗΠΑ-Βραζιλίας. Στα αμερικανικά στάδια υπάρχει το «έθιμο» του Kiss Cam: Η κάμερα αιφνιδιάζει ένα ζευγάρι θεατών, προβάλλοντάς τους ζωντανά στη οθόνη του σταδίου, και το ζευγάρι πρέπει να φιληθεί.

Αυτό έλαχε και στους Ομπάμα: Όμως το ζευγάρι αρκέστηκε στο να γελάει και οι υπόλοιποι θεατές άρχισαν να διαμαρτύρονται. Χρειάστηκε να επιστρέψει για δεύτερη φορά, αργότερα, η κάμερα για να σεβαστεί ο πρόεδρος το έθιμο της Kiss Cam.

Τα δύο βίντεο, όπως ήταν αναμενόμενο, έκαναν το γύρο του Διαδικτύο. Με το επεισόδιο χρειάστηκε να ασχοληθεί αργότερα μέχρι και ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, λέγοντας στους δημοσιογράφους πως «βάσει μίας πολύ καλά πληροφορημένης πηγής, μπορώ να διαψεύσω τις αναφορές πως ο πρόεδρος “έφαγε χυλόπιτα”».

President Obama caught on ‘Kiss Cam’ Smooches Michelle Obama

Obama kiss cam Michelle Team USA vs Brazil

This entry was posted on Τετάρτη, 18 Ιουλίου, 2012 at 23:55 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply