5 ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΛΙΑΜΠΑ –Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη

Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συνέχισε την ανοδική του πορεία και παρουσία για άλλο ένα καλοκαίρι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάχθηκε στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο στο Μαρούσι από 10 μέχρι 14 Ιούλιου.

Περισσότεροι από χίλιοι (1027) κολυμβητές / τριες από 117 Σωματεία όλης της χώρας, συμμετείχαν στην κολυμβητική πανδαισία του Ενιαίου πρωταθλήματος των κατηγοριών όπου το παρακολούθησαν πάνω από 2 χιλιάδες (γονείς συγγενείς και φίλοι) των κολυμβητών όλη την εβδομάδα.

Η ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ στην κατηγορία κορασίδων όπου αγωνίστηκε μετά από μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά κατάφερε να ανέβει στο βάθρο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα παίρνοντας την 2 θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των 50Μ πρόσθιο ενώ κατέλαβε την 4 θέση στο αγώνισμα των 200μ πρόσθιο και την 5 θέση στο αγώνισμά των 100μ πρόσθιο.

http://1.bp.blogspot.com/-UOKIg15ex8M/UAVW126jYnI/AAAAAAAAq_U/4m1zWfhfTpk/s1600/%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9B%CE%91%CE%9F%CE%A5+%CE%A7%CE%A1-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%9D%CE%97%CE%A4%CE%97%CE%A3+%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9F+2012+%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%99.JPG

Επίσης στην κατηγορία κορασίδων αγωνίστηκε η ΛΙΑΜΠΑ ΖΩΗ –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο ύπτιο με πολύ καλές επιδώσεις όπου πέρασε σε 2 τελικούς των αγωνισμάτων 50μ και 100μ ύπτιο και κατέλαβε την 4 και 5 θέση .
Να υπενθυμίσουμε ότι οι 2 ταλαντούχες κολυμβήτριες των ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετέχουν για πέμπτη χρόνια σε πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης με πολλές διακρίσεις και αποτελούν είδη πρότυπο και κίνητρο για πολλούς μικρούς κολυμβητές της πόλης των ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

Ακόμη για δεύτερη χρονιά με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία σε πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνίστηκαν οι κολυμβήτριες ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ στα αγωνίσματα 100μ 200μ και 400μ ελεύθερο και ΖΙΩΓΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ στα αγωνίσματα 400μ και 800μ στο ελεύθερο στην κατηγορία παγκορασίδων –Α

Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συγχαίρει τις κολυμβήτριες:
ΜΠΛΑΖΟΜΥΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ – ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΑΣΗΜΟΥΛΑ -ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ- ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΑΙ ΤΖΙΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑ για την πρώτη τους συμμετοχή σε πανελλήνιους αγώνες σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα και αποτελούν την νέα γενιά της αγωνιστικής ομάδας της πόλης μας..

Ο Σύλλογος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ευχαριστεί θερμά το ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Κ . ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ για την συνεργασία του με το σύλλογο όλη την χρονιά και ευελπιστούμε στην οριστική λύση της λειτουργίας του κολυμβητηρίου για να συνεχίσουμε με αντίστοιχες επιτυχίες αλλά και περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Όταν τα «δελφίνια» του Αθλητικού Συλλόγου «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Γρεβενών γίνονται «χρυσά», «ασημένια», «αργυρά» ή απλά κατακτούν τις επιδόσεις που στοχεύουν, όλοι εμείς φορείς, γονείς, πολίτες δεν μπορεί παρά μόνο υπερηφάνεια να αισθανόμαστε για τα παιδιά μας.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει θερμά τις κολυμβήτριες του Συλλόγου: Χριστίνα Παπανικολάου για την κατάκτηση της 2ης θέσης στα 50μ πρόσθιο, της 4ης και  5ης θέσης στα 200μ και 100μ πρόσθιο και Ζωή-Παρασκευή Λιάμπα για την κατάκτηση της 4ης και 5ης θέσης στα 50μ και 100μ ύπτιο, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο στο Μαρούσι από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου 2012.

Συγχαίρει όλες τις αθλήτριες του Συλλόγου που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για τις επιδόσεις τους καθώς και τους προπονητές για την επιτυχή έκβαση της δουλειάς τους.

Συγχαίρει επίσης τα μέλη του Δ.Σ. που είναι κοντά στις προσπάθειες των αθλητών του Συλλόγου, καθώς και τους Γονείς των παιδιών που κάνουν πράξη τα όνειρά τους.

Ο Δήμος Γρεβενών, παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, θα είναι  δίπλα σε κάθε προσπάθεια των αθλητικών συλλόγων του Δήμου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

 

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών

Δημοσθένη Κουπτσίδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.