http://www.skai.gr/files/temp/46D430F5808DD38AA93689E0052845B8.jpg«Σε περίπτωση που η τρικομματική κυβέρνηση συναινέσει στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών, η εξασθενημένη και χρεοκοπημένη Ελλάδα θα αναγκαστεί οικειοθελώς και παρακαλώντας να βγει από την Ευρωζώνη», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της διήμερης συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ).

Ανοίγοντας σήμερα τις διήμερες εργασίες του συνεδρίου που πραγματοποιείται φέτος στην Αθήνα, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ΚΕΑ, δήλωσε ακόμα πως τα μέτρα λιτότητας που προωθούνται για την εξοικονόμηση τουλάχιστον 15 δισ. ευρώ, δείχνουν ότι «το πρόγραμμα δεν βγαίνει, η εξίσωση δεν έχει λύση».

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή η κυβέρνηση εκφωνεί τα συμφέροντα των δανειστών ως δήθεν διεθνείς στόχους», υποστηρίζοντας πως οι νέες περικοπές θα παρουσιαστούν, όπως και το πρόγραμμα ανταλλαγής των ομολόγων, ως μία επιπλέον «επιτυχία».

www.skai.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.