Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Tσίπρας: Το πρόγραμμα δεν βγαίνει, η εξίσωση δεν έχει λύση

14 Ιουλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://www.skai.gr/files/temp/46D430F5808DD38AA93689E0052845B8.jpg«Σε περίπτωση που η τρικομματική κυβέρνηση συναινέσει στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών, η εξασθενημένη και χρεοκοπημένη Ελλάδα θα αναγκαστεί οικειοθελώς και παρακαλώντας να βγει από την Ευρωζώνη», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της διήμερης συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ).

Ανοίγοντας σήμερα τις διήμερες εργασίες του συνεδρίου που πραγματοποιείται φέτος στην Αθήνα, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ΚΕΑ, δήλωσε ακόμα πως τα μέτρα λιτότητας που προωθούνται για την εξοικονόμηση τουλάχιστον 15 δισ. ευρώ, δείχνουν ότι «το πρόγραμμα δεν βγαίνει, η εξίσωση δεν έχει λύση».

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή η κυβέρνηση εκφωνεί τα συμφέροντα των δανειστών ως δήθεν διεθνείς στόχους», υποστηρίζοντας πως οι νέες περικοπές θα παρουσιαστούν, όπως και το πρόγραμμα ανταλλαγής των ομολόγων, ως μία επιπλέον «επιτυχία».

www.skai.gr

This entry was posted on Σάββατο, 14 Ιουλίου, 2012 at 19:00 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply