Στα 39 του χρόνια ο Σάκης Ψάρρας συνεχίζει τα ευρωπαϊκά του ταξίδια με επόμενο σταθμό του εκ νέου την Ιταλία…

Τα’ κανε… πλακάκια με τη Ραβένα ο Ψάρρας! Έπειτα από την περσινή «αποστολή σωτηρίας» στη γαλλική Ναρμπόν, ο Έλληνας πασαδόρος που «σήκωσε στο πόδι» τη γαλλική έδρα με τη ζωντάνια και το συρτάκι του, επιστρέφει στην Ιταλία και το καμπιονάτο με τη φανέλα της Ραβένα, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Η πρώτη του γνωριμία με τη γειτονική χώρα και το κορυφαίο τότε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έγινε την περίοδο 2004-2005, όταν ο Γρεβενιώτης άσος αγωνίστηκε με τα χρώματα της Τζοια ντελ Κόλε. Φέτος με όπλο την πολύτιμη εμπειρία του και «προίκα» 10 ελληνικές κούπες (5 τίτλους, 5 Κύπελλα) ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ θα βοηθήσει την ομάδα του Αντόνιο Μπαμπίνι να πετύχει τους στόχους της.

Συμπαίκτες του Σάκη Ψάρρα, που είναι γνωστός λάτρης της ιταλικής κουλτούρας, στην Ραβένα θα είναι οι νεοαποκτηθέντες δύο πρώην άσοι της Μόντσα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης των ΗΠΑ, Σιν Ρούνει και ο διεθνής Κροάτης πασαδόρος Τσιμαφέι Ζουκούσκι, αλλά και ο Βραζιλιάνος ακραίος της Καμπίνας, Μπρούνο Ζανούτο.

psarrassakis

Γράφτηκε από τον Ηλία Παπαϊωάννου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.