Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Δακής και ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γεώργιος Δασταμάνης παρευρέθηκαν την Κυριακή 8 Ιουλίου 2012 στο Μικρολίβαδο Γρεβενών για την εκδήλωση τιμής στη μνήμη των θυμάτων από τους Γερμανούς που πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μικρολιβάδου  Βασίλειο Νιάνιο με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρολιβαδιωτών « Η ΠΥΡΟΣΤΙΑ».

http://3.bp.blogspot.com/-8jdhx8WN1Ig/T_rqYBGi9HI/AAAAAAAAqCU/VWUk4TypUo4/s1600/IMG_0484.jpg

Στις 9 το πρωί τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου  Μητροπολίτου Γρεβενών κ.κ. Σεργίου ενώ αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των πεσόντων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: o Γενικός Πρόξενος της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη κ. Wolfgang Hoelscher- Obermaier, ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών Σάκης Καραγιάννης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας  Βάιος Χονδρός, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών κ. Σούλτης, ο Διοικητής του 586 Τ.Π. κ. Αδάμος, ο Ταγματάρχης Πυροβολικού κ. Κουτσοδήμος, καθώς και πλήθος κόσμου.

Γραφείο  Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.