Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών
Σε συνέντευξή του στον Star-Fm 933, τη Δευτέρα (2/7), ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του κολυμβητικού συλλόγου Γρεβενών “Μεγαλέξανδρος” , Δημήτρης Ζαψαλής, αναφέρθηκε στις επιτυχίες των “δελφινιών” των Γρεβενών στο Διεθνές πρωτάθλημα που έγινε στην Καβάλα.

Μίλησε επίσης και για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου που ξεκινούν σε λίγες μέρες, με τη συμμετοχή 10 αθλητών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που θα γίνει στο Μαρούσι από τις 10 μέχρι τις 14 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο.

Ο Star-Fm ρώτησε να μάθει τι γίνετε με το κολυμβητήριο των Γρεβενών την καλοκαιρινή περίοδο, όπου κλείνει τον Ιούλιο, ενώ τα έξοδα λειτουργίας του είναι μηδαμινά και προτείνει να λειτουργεί για το κοινό (με ένα ελάχιστο τίμημα), διότι οι εποχές είναι δύσκολες για όλους…

Ελπίζουμε ότι ο Δήμος θα ανταποκριθεί, αφού η υποδομή του κολυμβητηρίου είναι να λειτουργεί 11 μήνες το χρόνο.

Ακούστε τη συνέντευξη. Έχει ενδιαφέρον όλη η συζήτηση αλλά μπορείτε  να “εστιάσετε” στο 4:32”  όπου μιλάμε για το κολυμβητήριο το καλοκαίρι:

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» για τις διακρίσεις του στους διεθνείς αγώνες κολύμβησης που διοργάνωσε ο ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ στο δημοτικό κολυμβητήριο ΚΑΒΑΛΑΣ στις 30 Ιουνίου με 1 Ιουλίου.
Ειδικότερα, θερμά συγχαρητήρια ανήκουν στις κολυμβήτριες:
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ για την κατάκτηση της 1ης θέση στα 50μ και 200μ πρόσθιο και 3 θέση στα 100μ πρόσθιο
ΛΙΑΜΠΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ για την κατάκτηση της 2ης θέση στα 50μ ,100μ και 200μ ύπτιο
ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ για την κατάκτηση της 4ης θέση στα 400μ ελεύθερο και
ΖΙΩΓΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ που έπιασε το όριο πρόκρισης στα 800Μ ελεύθερο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα των κατηγοριών.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια ανήκουν και στους γονείς των αθλητριών που είναι σύμμαχοί τους στις προσπάθειές τους και τις συνεπικουρούν με κάθε δυνατό τρόπο για να επιτύχουν τους στόχους τους.
Με τις συνεχόμενες επιτυχίες του ο Α.Σ. «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» κάνει αισθητή την παρουσία των Γρεβενών στο χώρο των θαλάσσιων αθλημάτων και μας καθιστά συνοδοιπόρους στην αγωνία, τη λαχτάρα και την ελπίδα για νέες διακρίσεις.
Συγχαρητήρια σε όλους

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών

Γεώργιος Δασταμάνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.