Στην κορυφή Αρβανίτη-ΤσιαρτσιάνηΌντας σε πολύ καλή μέρα, το δίδυμο της Εθνικής ομάδας των Βίκυς Αρβανίτη και Μαρίας Τσιαρτσιάνη επικράτησε με 2-0 σετ (21-18, 21-11) του κυπριακού διδύμου των Αγγελοπούλου-Κωνσταντίνου και κατέκτησαν το Grand Slam μπιτς βόλεϊ που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες στο πρώτο σετ προηγήθηκαν από νωρίς, ωστόσο δέχτηκαν ένα μίνι σερί, με τις Κύπριες να ισοφαρίζουν σε 12-12. Στα κρίσιμα σημεία, όμως, οι Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη παρουσιάστηκαν ψύχραιμες και έκαναν το 1-0. Το δεύτερο σετ δεν ήταν το ίδιο ανταγωνιστικό, με τις διεθνείς μας να φτάνουν εύκολα στο 2-0 που τους «χάρισε» τη νίκη.

Τελικός

ΑΡΒΑΝΙΤΗ Β. / ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗ Μ. vs ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Μ. / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Μ. 2-0 (21-18, 21-11)

Η Θεσσαλονικιά – καταγόμενη από το Σπήλαιο Γρεβενών-, Μαρία Τσιαρτσιάνη, που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό της πόλης, είχε να πει: «Είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της αθλητικής μου καριέρας. Μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, θέλαμε να δώσουμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος στη χώρα μας, με σκοπό να το διασκεδάσουμε και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση. Είμαι πολύ χαρούμενη, που αυτό το παιχνίδι έγινε στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη, καθώς ο κόσμος μας γέμισε ενέργεια ενόψει της Ολυμπιάδας».

Από την πλευρά της, η Βίκυ Αρβανίτη τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες, που μετά από πολύ καιρό, παίξαμε ένα παιχνίδι στην Ελλάδα. Περάσαμε από μία δύσκολη διαδικασία για να φτάσουμε στο Λονδίνο και το είχαμε ανάγκη αυτό, που έγινε σήμερα. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, που βρέθηκε εδώ, και μας έδωσε τη δική του αύρα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.