Πλώρη για τα μεγάλα «σαλόνια» έχει βάλει η συμπατριώτισσα μας, ζωγράφος από την Κνίδη, Δήμητρα Λαμπρέτσα, με τη συμμετοχή της σε έκθεση ζωγράφων από το Περού, το Ιράν και τη Ρωσία, στην Δημοτική Πινακοθήκη του Ψυχικού στην Αθήνα.

Η έκθεση με τίτλο Εικόνες και Κόσμος πραγματοποιείται από την Πινακοθήκη Λέφα του Δήμου Ψυχικού σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλίας Εθνών. Στην έκθεση παίρνουν μέρος μαζί με τη Δήμητρα, και η Φιφή Χατζηστόικου από την Ξάνθη, ο M. Pakravan από το Ιράν, o Pedro Sanches και η Carmen Rodriguez από το Περού και ο Antonov Valery και η Antonova Nandezhda.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθη ο Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού κ. Ξυριδάκης, η δ.ντρια της πινακοθήκης Ελίζα Γερολυμάτου, εκπρόσωποι του διπλωματικού σώματος, ο Γρεβενιώτης συγγραφέας και στρατηγός ε.α κ. Βήτος μετά της συζύγου του, το στέλεχος επικοινωνίας του ΟΤΕ και συμπατριώτης μας Γιάννης Μήτσιος , τα μέλη του συμβουλίου του Συνδέσμου Φιλίας Εθνών και πλήθος φιλότεχνων που απόλαυσε και το μουσικό σχήμα «Ο Πάπυρος του Fackelmann» που πλαισίωσε τα εγκαίνια.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως τις 4/7

Δείτε την αφίσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.