Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Ντέμης Νικολαϊδης με τον Θωμά Μαύρο με πρωτοβουλία του πρώτου

http://img.protothema.gr/A6966E2AEC1B42B9B770C7C38B4FED57.jpgΣύμφωνα με πληροφορίες ο Νικολαΐδης του τόνισε ότι στηρίζει 100% την προσπάθειά του και θα είναι δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί. Του ανέφερε πως θα βοηθήσει όπως μπορεί, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την επιμήκυνση του αριθμού των δόσεων προς την Εφορία και το άρθρο 44. Επίσης προσέθεσε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί να συνδράμει και οικονομικά, εφόσον αυτό καταστεί σοβαρό.

«Έγινε μια πολύ ωραία κουβέντα. Είναι προς τιμήν του που προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει. Συνεχίζουμε όλοι ενωμένοι, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε αυτή η προσπάθεια», ανέφερε σε επικοινωνία με την «SportDay» o Θωμάς Μαύρος, επιβεβαιώνοντας την επαφή που είχε με τον Νικολαΐδη.

Πριν επικοινωνήσει με τον Μαύρο, ο Νικολαΐδης είχε συνάντηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο. Η κουβέντα τους, όπως ήταν αναμενόμενο, επικεντρώθηκε στο θέμα που αφορά τις οφειλές της ΑΕΚ προς το Δημόσιο και το άρθρο 44. Ο Νικολαΐδης ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ για τις όποιες επαφές έχει κάνει σχετικά με το θέμα της ρύθμισης των δόσεων προς την Εφορία και αναμένεται σύντομα να υπάρξει και νέα μεταξύ τους επικοινωνία, μια και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντέμης τις προσεχείς ημέρες θα έχει επαφές με αρμόδιους φορείς. Να σημειωθεί ότι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ μετέφερε και προς τον Δημητρέλο ότι η προσπάθεια του Μαύρου πρέπει να στηριχθεί από όλους.

Βλάχος: «Να ανταποκριθούμε»
Το ντεμπούτο του στα Σπάτα έκανε χθες και ο Βαγγέλης Βλάχος, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα την έναρξη της μονοετούς συνεργασίας του. Μιλώντας μετά την πρώτη συνάντηση που είχε με τα υπόλοιπα μέλη του τιμ, ο Ελληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον δύσκολο δρόμο που υπάρχει μπροστά και προανήγγειλε τη συνεργασία που θα έχει σήμερα με Μαύρο και Τσιάρτα:

«Θα δούμε ποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν, ποιοι παίκτες δεν θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους με την ομάδα και να ξεκινήσουμε να δούμε πού ακριβώς χρειαζόμαστε να δυναμώσουμε, γιατί μας περιμένει πολύ δύσκολο έργο και θα πρέπει να ανταποκριθούμε». Τώρα, είναι άλλη κουβέντα τι είδους σχεδιασμός μπορεί να γίνει χωρίς ρευστό.

Μηνάς Τσαμόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.