Ο θάνατός του συγκλόνισε εκατομμύρια θαυμαστές του

http://img.protothema.gr/9D8C875170EFD4AFF3267E98925F6817.jpgΤρία χρόνια πέρασαν από το θάνατο του βασιλιά της pop Michael Jackson ο οποίος το 2009 άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο UCLA.

Ο θάνατός του συγκλόνισε εκατομμύρια θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο ενώ η αιτία του θανάτου έγινε αντικείμενο έρευνας πολλών μηνών. Σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες πληροφορίες ο Michael Jackson πέθανε ξαφνικά αφού του χορηγήθηκε συγκεκριμένο φάρμακο. Για το λόγο αυτό φυλακίστηκε για τέσσερα χρόνια και ο προσωπικός του ιατρός Conrad Murray. Ωστόσο πολλοί θεωρούν, ακόμη και σήμερα, το θάνατο του βασιλιά της pop άλυτο μυστήριο.

Λίγο πριν πεθάνει, ο Τζάκσον ετοιμαζόταν για σειρά συναυλιών που θα ξεκινούσαν στο Λονδίνο στις 13 Ιουλίου και θα ολοκληρώνονταν το Μάρτιο του 2010. Τα εισιτήρια για τις εμφανίσεις του είχαν εξαντληθεί από το Μάρτιο του 2009.

Φεύγοντας από τη ζωή ο Michael Jackson άφησε πωλήσεις 750 εκατομμυρίων δίσκων, 400 live εμφανίσεις, 23 τουλάχιστον συνεργασίες με μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα, ανάμεσά τους η Diana Ross και ο Paul Mc Cartney, 13 Grammy Awards, 26 American Μusic Awards, 13 singles του έγιναν νούμερο ένα, 3 παγκόσμιες περιοδίες (η τέταρτη, η πασίγνωστη “Τhis is it”, ακυρώθηκε) 2.600.000 downloads τραγουδιών του πουλήθηκαν μετά το θάνατό του, 1 ίδρυμα (το “Heal the World Foundation”) 2 κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση σε παιδιά, 25 τουλάχιστον πλαστικές επεμβάσεις, 2 γάμους και 3 παιδιά, τον Prince Michael Jackson, την Paris Katherine Jackson και τον Prince Michael Jackson ΙΙ (που τον φώναζε Blanket).

Βασίλης Γούλας

 

Διαβάστε ακόμη: Γιατί πέθανε ο Μichael Jackson

Οι φωτογραφίες του νεκρού Μάικλ Τζάκσον

Τετραετής φυλάκιση για το γιατρό του Michael Jackson

Νέα σοκαριστική φωτογραφία του νεκρού Micheal Jackson…

Πωλείται η βίλα του Μάικλ Τζάκσον -$23.9 κοστίζει η έπαυλη όπου έμενε ο βασιλιάς της ποπ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.