Μετά από καβγά, για προσωπικές διαφορές σκοτώθηκε ο 34χρονος Πρίαμος Ξυδάκης – Τεταμένη ήδη η κατάσταση στην περιοχή καθώς θύτης και θύμα είναι μέλη των δύο μεγαλύτερων οικογενειών – Φόβοι για βεντέτα

http://img.protothema.gr/563749E6DEEB203E116EFC222DCFF675.jpg

Νεκρός, μετά από καβγά, για προσωπικές διαφορές, έπεσε ένας 34χρονος άνδρας, στην περιοχή του Προφήτη Ηλία!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον Πρίαμο Ξυδάκη, δημοτικό υπάλληλο, πατέρα τριών παιδιών. Θύτης ένας 52χρονος κρεοπώλης.

Το συμβάν έγινε όταν το θύμα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πήγε στο κατάστημα κατοίκου της περιοχής και του ζήτησε να επιλύσουν τις διαφορές τους ενώ στο χωριό ήταν σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις του Κλείδωνα και τα καφενεία ήταν γεμάτα κόσμο!

Ο 52χρονος κρεωπόλης, ο οποίος έχει τραυματιστεί στα πόδια. Αμέσως μετά παραδόθηκε στην Αστυνομία, δίνοντας μάλιστα την καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε και σκότωσε τον συγχωριανό του. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο 17χρονος γιος του, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο λαιμό, δέχθηκαν ένοπλη επίθεση από το θύμα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ανταποδώσει τα πυρά για να σώσει τις ζωές τους.
Ο 17χρονος έχει διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου έδωσε απολογία. Εκεί αναμενόταν να μεταβεί γιατρός μέσα στη νύχτα προκειμένου να τον εξετάσει και να εκτιμήσει αν ήταν δυνατή η μεταφορά του σε νοσοκομείο εκτός νομού για λόγους ασφαλείας υπό το φόβο αντιποίνων.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που είχε συλλέξει ως τις πρώτες πρωινές ώρες η Αστυνομία και με βάση τα όσα ισχυρίστηκε ο 52χρονος ο 34χρονος Ξυδάκης μετέβη στο κρεωπολείο του 52χρονου. Στο μαγαζί ήταν και ο 17χρονος γιος του και έκοβαν κρέας. Ο 34χρονος φέρεται να κινήθηκε εναντίον του 52χρονου, τον οποίο επιχείρησε να χτυπήσει με γκλομπ.

Στη μέση όμως μπήκε ο 17χρονος, ο οποίος προσπάθησε να προστατεύσει τον πατέρα του. Ακολούθησε καυγάς.

Τότε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Ξυδάκης φέρεται να τράβηξε ένα 9αρι πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί τον 52χρονο στα πόδια. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πυροβόλησε περίπου πέντε φορές. Μία από τις σφαίρες- διερευνάται το πώς-τραυμάτισε στο λαιμό τον 17χρονο. Ο 52χρονος έτρεξε προς το αυτοκίνητο του. Πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές τον Ξυδάκη, τον οποίο και σκότωσε.

Μία από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε και “βρήκε” έναν 64χρονο ‘ανδρα που καθόταν πιο πέρα…

Όπως μεταδίδουν sites της Κρήτης, έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 64χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, καθώς τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς, χωρίς να έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση.

Τεταμένη είναι, ήδη, η κατάσταση, καθώς θύτης και θύμα ήταν μέλη των δύο μεγαλύτερων οικογενειών της περιοχής!

Έχουν ειδοποιηθεί οι αστυνομικές αρχές που βρίσκονται επί ποδός ενώ σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν ο νεκρός και οι τραυματίες…

 

www.cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.