Σύλληψη46χρονου για κλοπή καλωδίων χαλκού

Την Κυριακή (17-06) τις απογευματινές ώρες, συνελήφθη στο ορυχείο Μαυροπηγής Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας ένας 46χρονος, για κλοπή χαλκού.

Ειδικότερα, ο 46χρονος κατελήφθη από υπάλληλο – φύλακα του Λ.Κ.Δ.Μ Δ.Ε.Η. Α.Ε., να έχει φορτώσει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, είκοσι επτά (27) τεμάχια καλωδίου χαλκού, βάρους εβδομήντα (70) κιλών περίπου, τα οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει από χώρο του ορυχείου.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο χώρο και συνέλαβαν τον 46χρονο.
Τα καλώδια χαλκού συνολικής αξίας 800 ευρώ, αφού κατασχεθήκαν αποδόθηκαν σε δικαιούχο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη ημεδαπού για άσκοπους πυροβολισμούς

Την Κυριακή (17-06) το βράδυ στην Καστοριά, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς, συνέλαβαν 50χρονο ημεδαπό για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα, ο 50χρονος ευρισκόμενος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, πυροβολούσε άσκοπα στον αέρα με κυνηγετικό όπλο, που κατείχε νόμιμα. Στο σημείο προσέτρεξαν αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς και συνέλαβαν τον 50χρονο, ενώ το όπλο και τρεις κάλυκες κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.