Μια γροθιά για την πρόκρισηΠλησιάζει η ώρα του «τελικού» όπως τον χαρακτηρίζουν οι διεθνείς και ο Φερνάντο Σάντος λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο ματς με τη Ρωσία ζητάει από όλους συσπείρωση γύρω από την Εθνική ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της αναμέτρησης και δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. «Θα μπούμε μέσα στο γήπεδο για να νικήσουμε. Ένα παιχνίδι είναι και θα πάμε να το πάρουμε αρκεί να μην επαναλάβουμε κακό ξεκίνημα», λένε οι διεθνείς στα πηγαδάκια στο ξενοδοχείο.

Προτεραιότητα του ομοσπονδιακού τεχνικού πέρα από την αγωνιστική φρεσκάδα -εξ ου και ο χαμηλός ρυθμός των προπονήσεων- είναι η ψυχολογική ηρεμία πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με την ομάδα του Ντικ Άντβοκατ.

Η «γαλανόλευκη» δείχνει χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία, όταν η μπάλα «καίει» και στο τέλος ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα. Το πιο πρόσφατο γεγονός είναι η σπουδαία νίκη με 2-0 κόντρα στα προγνωστικά επί της Κροατίας στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μία νίκη που ισοδυναμούσε σχεδόν με πρόκριση στο Euro.

Ανάλυση των Ρώσων έγινε και σήμερα, τα είπε μέσες άκρες ο Φερνάντο Σάντος και στη συνέντευξη Τύπου. «Την ξέρουμε τη Ρωσία, μας ξέρει και εκείνη οπότε δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι», δηλώνει ο 57χρονος προπονητής. Η πρωινή προπόνηση στο Λεγκιόνοβο είχε μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με τις προηγούμενες χωρίς όμως να αποκαλύψει ο Φερνάντο Σάντος τις επιλογές του.

Η πραγματικότητα είναι πως έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα εκτός κι αν γίνει κάποια έκπληξη. Σηφάκης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Γκέκας. Λέτε να πέσουμε έξω;

Σωτήρης Ταμπάκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.