Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τέρμα τα ελληνικά κανάλια στην Αυστραλία

14 Ιουνίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Λουκέτο στη Ubi World TV

Λουκέτο στη Ubi World TVTη διακοπή της λειτουργίας της ανακοίνωσε και επίσημα η τηλεοπτική πλατφόρμα Ubi World TV, από όπου μεταδίδονταν και τα προγράμματα ελληνικών καναλιών στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εταιρία τελεί υπό καθεστώς εκκαθάρισης και μία από τις λύσεις που εξετάζονται είναι η μεμονωμένη πώληση των καναλιών.

Θύμα της εξέλιξης αυτής έπεσε και το δορυφορικό κανάλι της ERT World της οποίας το σήμα, αν και διατίθεται δωρεάν, εντούτοις διανέμεται στην Αυστραλία, κυρίως, μέσω της Ubi World TV. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ομογενείς, που δεν ήταν συνδρομητές της Ubi World TV να χάσουν και την ERT World.

Το μόνο ελληνικό κανάλι που δεν έχει πρόβλημα είναι του ANT1 Pacific, το οποίο, αν και χάθηκε -πρώτο από όλα- από την Ubi World TV, προσφέρεται μέσω άλλων δικτύων, έναντι συνδρομής, φυσικά.

www.skai.gr

This entry was posted on Πέμπτη, 14 Ιουνίου, 2012 at 18:33 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply