Με πολλές εκδηλώσεις αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά το 2ο Δημοτικό σχολείο Γρεβενών…
http://4.bp.blogspot.com/-4Sje_lBYoUQ/T9guAXQslAI/AAAAAAAAnPA/PvqOpmWOd9k/s1600/P6112436.JPGΟ Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών και οι μαθητές του σχολείου, το απόγευμα- βράδυ της  Δευτέρας 11 Ιουνίου 2012,  πραγματοποίησαν στο προαύλιο του σχολείου, μία σειρά εκδηλώσεων όπως:  αναβίωση των γυμναστικών επιδείξεων, απαγγελίες ποιημάτων, παιχνιδοτράγουδα, απονομή αναμνηστικών στους μαθητές της ΣΤ΄τάξης, παρουσίαση φωτογραφιών 2011-2012, παρουσίαση παλιών φωτογραφιών από την ιστορία του Σχολείου ενώ στο τέλος υπήρχε και πλούσιος μπουφές.

Ο  “ιθύνων νους”  (ή να το γράψουμε διαφορετικά), ο “ηθικός αυτουργός” των εκδηλώσεων, εκπαιδευτικός Αργύρης Καραλιόλιος, με την αμέριστη συμπαράσταση του Διευθυντή του Σχολείου Γιώργου Ζιώγου αλλά και όλων των δασκάλων του σχολείου και των μαθητών όλων των τάξεων, παρουσίασαν ένα “υπερθέαμα” όπου συγκίνησε αλλά και χαροποίησε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ανάμεσά τους ο Προϊστάμενος της Α’ Βάθμιας εκπαίδευσης Γρεβενών Γιώργος Νάστος, ο σχολικός σύμβουλος Αθανάσιος Μαλέτσκος, ο “Λάτρης” της Ιστορίας των Γρεβενών Απόστολος Πήχας, ο συνταξιούχος δάσκαλος Μιχάλης Γούλας, γονείς, συγγενείς, φίλοι αλλά και πολλά παιδιά.

Αξίζει να αναφέρουμε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου όπου άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, βοήθησαν στις αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις που είχαν πρωταγωνιστές τα παιδιά: Έλλη Ζιώγα, Θωμαή Νέστορα, Σοφία Ζιάκα, Λίτσα Καραγκούνη, Νικολέτα Καρά, Μιμή Τζήκα, Ρούλα Νάκα, Βέτα Γιαννoπούλου, Θεοδώρα Καρυοφύλη (αναπληρώτρια) από 24-1-2012, Λουκία Καραχάλιου, Βάσω Παπανίκου, Λάμπρο Πετσούλα, Θάλεια Λιάλιου, Γεωργία Γαλανού και Γιαννούλα Πρώιου .

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου: Καραπά Ολυμπία, Σβολιαντόπουλο Αντώνη,  Σκλήφα Αικατερίνη, Σαμαρά Μαρία,  Κουτούλα Μιράντα,  Σίιμου Αναστασία και Καραχάλιου Λουκία όπου χωρίς αυτούς ο ..μπουφές θα ήταν άδειος.

Δείτε φωτογραφίες και 2 βίντεο
(Για καλύτερη ανάλυση, κάντε κλικ πάνω στις φωτογραφίες)

2 βίντεο με τα παιδιά να χορεύουν:


Star-fm.gr: Να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι και να επαναληφθούν οι εκδηλώσεις και του χρόνου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.