Είναι γεγονός πως η κρίση που βιώνει η χώρα μας , δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και κρίση πολιτική καθώς και κρίση αξιών.

Θα περίμενε λοιπόν κανείς μέσα σ’ αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, πολιτικές δυνάμεις και πολιτικοί, να αναθεωρήσουν  πρακτικές και μεθοδεύσεις του παρελθόντος και να προωθήσουν  νέες ιδέες και νέους τρόπους πολιτικής αντιπαράθεσης.

Αντ’ αυτού, τις τελευταίες μέρες διαπιστώνουμε μια ξαφνική επίθεση «φιλίας» από πολιτικούς «αντιπάλους», οι οποίοι σε ομιλίες τους δηλώνουν πως εμείς παραιτηθήκαμε από την διεκδίκηση της ψήφου από τους συμπατριώτες μας και τους  παραχωρούμε τις ψήφους προκειμένου να πετύχουν το σκοπό  τους.

Καλούμε τους ψηφοφόρους μας να κλείσουν τα αυτιά τους σε αυτές τις απαράδεκτες αναφορές και όλους τους συμπατριώτες μας να καταψηφίσουν αυτούς που θεωρούν πως η ψήφος είναι κεκτημένο των υποψηφίων βουλευτών ή των βουλευτών  και μπορούν  να την χειρίζονται και να την χαρίζουν κατά βούληση.

Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με όλους τους Γρεβενιώτες, είναι για εμάς θεμελιώδες αξίωμα και θα φροντίσουμε να την διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού.

Με εκτίμηση

Γιώργος  Καλαμάρας

Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Γρεβενών

Δημοκρατικής Αριστεράς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.