http://3.bp.blogspot.com/-yq80__hCb0E/T9IwLInv_TI/AAAAAAAAmUg/iEyTkr841bo/s1600/KRANIA.JPGΤο πρωί της Πέμπτης 7 Ιουνίου, ο Τιμολέων Κοψαχείλης επισκέφτηκε Τοπικές Κοινότητες της περιοχής των Βεντζίων (Aγαλαίοι , Κέντρο, Νησί, Σαρακήνα, Δίπορο, Νεοχώρι). Συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής και συζήτησαν για την κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών. Ο κ. Κοψαχείλης παρουσίασε σημεία του προγράμματος όπως: η αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων και τη διευκόλυνση των δανειοληπτών όπου κανείς δεν θα πληρώνει δόση πάνω από το 30% του μηνιαίου εισοδήματος του.

http://3.bp.blogspot.com/-p28mfV5XUFE/T9IwHHqwHqI/AAAAAAAAmUY/2htHzjJ_L94/s1600/KALLIUEA.JPG

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο υπ. Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης και στελέχη του κόμματος επισκέφτηκαν το Κηπουριό, και τα Πριόνια. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Μικρολίβαδο όπου παραβρέθηκε και ο επιλαχών Βουλευτής Γρεβενών κ. Απόστολος Τσένης.

http://2.bp.blogspot.com/-HfL2Zq88fyE/T9IwV2DxSdI/AAAAAAAAmU4/HtQXGXUGTPM/s1600/prioniaa1.JPGhttp://3.bp.blogspot.com/-gnD72Iv5Y80/T9IwScwUAFI/AAAAAAAAmUw/t3TcC5ujNuQ/s1600/mikrolibado2.JPG

Η περιοδεία κατέληξε στην Τοπική Κοινότητα της Κρανιάς όπου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτίδης και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δ. Γρεβενών. Οι κάτοικοι επιφύλαξαν θερμή υποδοχή και ο κ. Κοψαχείλης επισκέφτηκε όλους τους χώρους εστίασης, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολλούς πολίτες και να τονίσει την μεγάλη ανάγκη να υπερψηφιστεί στις 17 Ιουνίου η Νέα Δημοκρατία για να μην μπούμε σε περιπέτειες και κινδυνέψει η παραμονή μας στην ευρωπαϊκή νομισματική ένωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.