Για το βίντεο που τον εμφάνιζε με σβάστικα

http://img.protothema.gr/E0FB3813019F4FB59CE70B72205E7D8B.jpgΟ ιστορικός ιδρυτής του γαλλικού ακροδεξιού κόμματος Εθνικό Μέτωπο, Ζαν-Μαρί Λεπέν, δήλωσε πως προτίθεται να προτρέψει την κόρη του και διάδοχό του στην ηγεσία της παράταξης Μαρίν Λεπέν να διεκδικήσει αποζημίωση ενός εκατ. δολαρίων από την διάσημη τραγουδίστρια της ποπ Μαντόνα, για ένα βιντοκλίπ της στο οποίο τον παρουσίαζε με έναν αγκυλωτό σταυρό.

«Οφείλω να ομολογήσω πως έχω πάρει άσχημα αυτήν την υπόθεση. Δεν έχω συχνά την ευκαιρία να συναντώ την Μαρίν, όμως όποτε τη δω θα της ζητήσω έντονα να στέρξει να ζητήσει από τη κυρία Μαντόνα, και σε κάθε περίπτωση από όσους οργανώνουν τις διεθνείς εμφανίσεις της, ένα εκατ.
δολάρια», τόνισε ο Λεπέν μιλώντας σε δημόσια εκδήλωση στη Λυών.

«Και τελικά δεν θα πληρώσει ακριβά αυτήν την συκοφαντία, η οποία ετέθη στην υπηρεσία της πολιτιστικής κερδοσκοπίας», τόνισε ο Λεπέν στη διάρκεια εκδήλωσης για την προώθηση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματός του στις επικείμενες εκλογές.

Ένα βίντεο της Μαντόνα, εξ αφορμής της έναρξης της παγκόσμιας περιοδείας της την προηγούμενη εβδομάδα στο Ισραήλ, εμφανίζει για σύντομο χρονικό διάστημα το πρόσωπο του Λεπέν με έναν αγκυλωτό σταυρό στο μέτωπο, μπροστά από μία σύνθετη εικόνα που έχει τη μορφή του Αδόλφου Χίτλερ.

Την Κυριακή η Μαρίν Λεπέν είχε δηλώσει πως εάν η Μαντόνα «το κάνει αυτό στη Γαλλία, θα την περιμένουμε στη γωνία».
Επισήμως το Εθνικό Μέτωπο δεν έχει καταθέσει μήνυση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.