Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι επισκέψεις του υπ. Βουλευτή Γρεβενών της Ν.Δ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη σε κοινότητες των πρώην Δήμων Βεντζίων και Γόργιανης…

Ιούνιος 8th, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://3.bp.blogspot.com/-yq80__hCb0E/T9IwLInv_TI/AAAAAAAAmUg/iEyTkr841bo/s1600/KRANIA.JPGΤο πρωί της Πέμπτης 7 Ιουνίου, ο Τιμολέων Κοψαχείλης επισκέφτηκε Τοπικές Κοινότητες της περιοχής των Βεντζίων (Aγαλαίοι , Κέντρο, Νησί, Σαρακήνα, Δίπορο, Νεοχώρι). Συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής και συζήτησαν για την κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών. Ο κ. Κοψαχείλης παρουσίασε σημεία του προγράμματος όπως: η αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων και τη διευκόλυνση των δανειοληπτών όπου κανείς δεν θα πληρώνει δόση πάνω από το 30% του μηνιαίου εισοδήματος του.

http://3.bp.blogspot.com/-p28mfV5XUFE/T9IwHHqwHqI/AAAAAAAAmUY/2htHzjJ_L94/s1600/KALLIUEA.JPG

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο υπ. Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης και στελέχη του κόμματος επισκέφτηκαν το Κηπουριό, και τα Πριόνια. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Μικρολίβαδο όπου παραβρέθηκε και ο επιλαχών Βουλευτής Γρεβενών κ. Απόστολος Τσένης.

http://2.bp.blogspot.com/-HfL2Zq88fyE/T9IwV2DxSdI/AAAAAAAAmU4/HtQXGXUGTPM/s1600/prioniaa1.JPGhttp://3.bp.blogspot.com/-gnD72Iv5Y80/T9IwScwUAFI/AAAAAAAAmUw/t3TcC5ujNuQ/s1600/mikrolibado2.JPG

Η περιοδεία κατέληξε στην Τοπική Κοινότητα της Κρανιάς όπου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτίδης και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δ. Γρεβενών. Οι κάτοικοι επιφύλαξαν θερμή υποδοχή και ο κ. Κοψαχείλης επισκέφτηκε όλους τους χώρους εστίασης, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολλούς πολίτες και να τονίσει την μεγάλη ανάγκη να υπερψηφιστεί στις 17 Ιουνίου η Νέα Δημοκρατία για να μην μπούμε σε περιπέτειες και κινδυνέψει η παραμονή μας στην ευρωπαϊκή νομισματική ένωση.

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούνιος 8th, 2012 at 20:20 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply