Είχαν σαφή διατύπωση, αλλά απαιτούσαν πολλή ώρα για την επίλυσή τους

Απαιτητικά ήταν την Παρασκευή τα θέματα της Χημείας Θετικής Κατεύθυνσης, στις πανελλαδικές εξετάσεις που ολοκληρώνονται την Τρίτη, 5 Μαΐου.

Τουλάχιστον δύο ερωτήματα δυσκόλεψαν πολύ τους υποψηφίους που προσήλθαν την Παρασκευή να διαγωνιστούν. Πάντως τα θέματα ήταν σαφώς διατυπωμένα, αλλά απαιτούσαν πολλή ώρα για την επίλυση τους.

Μετά και τη σημερινή εξέλιξη θεωρείται σχεδόν σίγουρη η πιθανότητα πτώσης των βάσεων ακόμη και στην Ιατρική Αθήνας.

Προβλήματα όμως συνάντησαν και οι υποψήφιοι της Τεχνολογικής κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών) που διαγωνίστηκαν στην Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλές ήταν οι ερωτήσεις των υποψηφίων που ζητούσαν διευκρινίσεις για αρκετά σημεία των θεμάτων, ωστόσο, όπως μας λέει το υπουργείο Παιδείας, ανάλογες ερωτήσεις γίνονται κάθε χρόνο για τα θέματα στο συγκεκριμένο μάθημα.

Στα Λατινικά που διαγωνίζονταν οι υποψήφιοι της θεωρητικής κατεύθυνσης, μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχουν συναντήσει δυσκολίες.

Οι υποψήφιοι της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) που διαγωνίστηκαν την Παρασκευή στην Ηλεκτρολογία, δεν φαίνεται, μέχρι στιγμής να έχουν συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες.

Δείτε εδώ…

Λατινικά Θεωρητικής Κατ.: Εκφωνήσεις

Χημεία Θετικής Κατ.: Εκφωνήσεις

Ηλεκτρολογία Τεχνολογικής Κατ.: Εκφωνήσεις

Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγρ. Περιβάλλον Τεχνολογικής Κατ.: Εκφωνήσεις

Δείτε εδώ τις απαντήσεις στα Λατινικά

Δείτε εδώ τις απαντήσεις στη Χημεία

Δείτε εδώ τις απαντήσεις στη Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγρ. Περιβάλλον Τεχνολογικής Κατ.
  Τέλος, οι υποψήφιοι επιστρέφουν την Τρίτη με την εξέταση του μαθήματος επιλογής: «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.