Εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για την επόμενη χρονιά θα μείνουν Μπεσίκτας και Μπούρσασπορ, όπως ανακοίνωσε η UEFA εξαιτίας οικονομικών τους ατασθαλιών

 Καμπάνα  της UEFA σε τουρκικές ομάδες

Η Μπεσίκτας αντιμετώπιζε το φάσμα του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις οικονομικές της ατασθαλίες (ψεύτικα στοιχεία για οφειλές προς παλιούς της ποδοσφαιριστές) και η αρχική απόφαση της UEFA ήταν να μείνει… σπίτι της για τα επόμενα δύο χρόνια καθώς και πρόστιμο ύψος 500.000 ευρώ.

 

Τελικά η πειθαρχική επιτροπή της UEFA μείωσε την ποινή για τους “μαύρους αετούς” στον έναν χρόνο αποκλεισμού, αλλά και το ποσό (από 500.000 ευρώ στα 200.00) κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν θα αγωνιστεί στο Europa League τη νέα σεζόν, παρότι η ίδια είχε καταφέρει να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Μπεσίκτας θα προσφύγει στο CAS κατά της απόφασης.

Αποκλεισμός και για την Μπούρσασπορ. Από την πλευρά της η Μπούρσασπορ επίσης θα μείνει επίσης εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για τον επόμενο χρόνο αφού οι “πράσινοι κροκόδειλοι” είχαν δηλώσει ψεύτικα στοιχεία όσον αφορά ποσά που αφορούσαν μεταγραφικές τους υποθέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.