«Bασική σύνταξη στα 700 ευρώ και στα 67 χρόνια με παράλληλη κατάργηση όλων των υποχρεωτικών ασφαλιστικών εισφορών προς όφελος της ανάπτυξης και της αντιμετώπισης της ανεργίας» είναι οι βασικοί πυλώνες του προγράμματος της «Δράσης», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος της παράταξης, Στέφανος Μάνος.

Ο κ. Μάνος υπογράμμισε μιλώντας στο ΣΚΑΙ 100,3 και τον Γιώργο Αυτιά, ότι τη σύνταξη θα παίρνουν όλοι ανεξαιρέτως, ασχέτως εάν έχουν ένσημα, όπως πχ. οι νοικοκυρές και όπως σημείωσε, αν κάποιος θέλει μεγαλύτερη σύνταξη, θα μπορεί με τα χρήματα που θα παίρνει επιπλέον (καθώς θα έχουν καταργηθεί οι ασφαλιστικές εισφορές) να κάνει ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα με κάποια ασφαλιστική εταιρία.

Αναφορικά με τα ασφαλιστικά ταμεία και το ενδεχόμενο κλείσιμό τους, καθώς θα καθίστανται πλέον άχρηστα, ο κ. Μάνος επεσήμανε την ανάγκη να «δούμε πως θα βοηθήσουμε να βρουν δουλειά οι άνθρωποι που εργάζονταν σε αυτά. Ωστόσο δε γίνεται ο κόσμος να μην έχει έσοδα και να αναγκάζεται να πληρώνει τη συντήρηση οργανισμών όπως αυτοί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.