Με ένα σημείωμα που εξηγούσε τους «οικονομικούς» λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, βρέθηκε απαγχονισμένος ένας 61χρονος συνταξιούχος στις 7 το πρωί στο δασάκι του Αγίου Φιλίππου στη Νίκαια. Χθες αυτοκτόνησε και ένας 30χρονος στα Χανιά επειδή απολύθηκε.

Το πτώμα του 61χρονου εντόπισαν κάτοικοι στην περιοχή της Νίκαιας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνταξιούχος δεν είχε επάνω του ταυτότητα ή άλλο έγγραφο που να πιστοποιεί τα στοιχεία του.

Το μόνο που είχε πάνω του ήταν το σημείωμα στο οποίο εξηγούσε ότι οικονομικοί λόγοι τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Το σημείωμα φέρει την υπογραφή «Αλέξανδρος».

ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
“Η Αστυνομία δεν με ξέρει. Δεν έχω πιεί ποτέ. Γυναίκες και ναρκωτικά ούτε στα όνειρα. Καφενείο δεν έχω πάει ποτέ, δουλειά όλη μέρα! Αλλά έκανα ένα μεγάλο έγκλημα: έγινα επαγγελματίας στα 40 με αποτέλεσμα να φεσωθώ. Τώρα ο μαλάκας των 61 ετων πρέπει να πληρώσω. Εύχομαι τα εγγόνια μου να μην γεννηθούν στην Ελλάδα μιας δεν θα αποτελείται απο έλληνες εδω και στο εξής. Τουλάχιστον να ξέρουν μια άλλη γλώσσα μιας και θα την έχουν καταργήσει εντελώς! Εκτός αν υπήρχε πολιτικός με αρχίδια τύπου Θατσερ για εμάς και το κράτος για συμμορφωθουμε.”

Αλέξανδρος 29/05/12

Νέα αυτοκτονία στην Κρήτη
Η απελπισία που τον κυρίευσε μετά την απόλυσή του οδήγησε έναν 30χρονο Χανιώτη στην τραγική απόφαση να αυτοκτονήσει.
Λίγες ημέρες μετά την απόλυσή του, ο νέος άνδρας πήδηξε από τον 5ο όροφο του Νοσοκομείου Χανίων και κατέληξε σε φρεάτιο ένα επίπεδο κάτω από το ισόγειο.
Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στους εκατοντάδες πολίτες που βρίσκονταν χθες το πρωί, λίγο μετά τις 09.30, στο νοσοκομείο Χανίων.
Οπως έγινε γνωστό, ο 30χρονος που ήταν παντρεμένος αλλά δεν είχε παιδιά εργαζόταν ως οδηγός σε εργολάβο και προ ημερών είχε χάσει τη δουλειά του με αποτέλεσμα να είναι σε κακή οικονομική και ψυχολογική κατάσταση.

Ο 30χρονος πήγε χθες το πρωί στο νοσοκομείο μαζί με τη γυναίκα του προκειμένου να επισκεφθούν την αδελφή της που είχε χειρουργηθεί ύστερα από τροχαίο ατύχημα.

ΝΕΥΡΙΚΟΣ
Το ζευγάρι βρισκόταν στον 5ο όροφο. Σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες ο άνδρας ήταν νευρικός, βάδιζε πάνω – κάτω στον διάδρομο και κάποια στιγμή βγήκε στο μπαλκόνι που βρίσκεται στη μέση της δυτικής πλευράς του νοσοκομείου.
Εκείνη την ώρα πολλοί άνθρωποι βρίσκονταν εκεί καθώς χρησιμοποιείται από καπνιστές.
Ο 30χρονος, χωρίς να προλάβει κανείς να αντιληφθεί τι επρόκειτο να επακολουθήσει και έτσι να αντιδράσει, ανέβηκε στο περβάζι και πήδηξε στο κενό. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Οπως επισήμαναν γιατροί του νοσοκομείου το τελευταίο διάστημα πολλοί άνθρωποι ζητούν βοήθεια ευρισκόμενοι σε μεγάλη πίεση, κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης και των αλλαγών που έχουν επέλθει στη ζωή τους. Η σύζυγος του 30χρονου αυτόχειρα υπέστη νευρικό κλονισμό ενώ νευρικό κλονισμό υπέστη και ένας αυτόπτης μάρτυρας.

ΤΑ ΝΕΑ +www.newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.