Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κατάργηση όλων των ασφαλιστικών εισφορών ζήτησε ο Στέφανος Μάνος – «Σύνταξη στα 700 ευρώ για όλους»

Μάιος 30th, 2012 by Χρήστος Μίμης

«Bασική σύνταξη στα 700 ευρώ και στα 67 χρόνια με παράλληλη κατάργηση όλων των υποχρεωτικών ασφαλιστικών εισφορών προς όφελος της ανάπτυξης και της αντιμετώπισης της ανεργίας» είναι οι βασικοί πυλώνες του προγράμματος της «Δράσης», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος της παράταξης, Στέφανος Μάνος.

Ο κ. Μάνος υπογράμμισε μιλώντας στο ΣΚΑΙ 100,3 και τον Γιώργο Αυτιά, ότι τη σύνταξη θα παίρνουν όλοι ανεξαιρέτως, ασχέτως εάν έχουν ένσημα, όπως πχ. οι νοικοκυρές και όπως σημείωσε, αν κάποιος θέλει μεγαλύτερη σύνταξη, θα μπορεί με τα χρήματα που θα παίρνει επιπλέον (καθώς θα έχουν καταργηθεί οι ασφαλιστικές εισφορές) να κάνει ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα με κάποια ασφαλιστική εταιρία.

Αναφορικά με τα ασφαλιστικά ταμεία και το ενδεχόμενο κλείσιμό τους, καθώς θα καθίστανται πλέον άχρηστα, ο κ. Μάνος επεσήμανε την ανάγκη να «δούμε πως θα βοηθήσουμε να βρουν δουλειά οι άνθρωποι που εργάζονταν σε αυτά. Ωστόσο δε γίνεται ο κόσμος να μην έχει έσοδα και να αναγκάζεται να πληρώνει τη συντήρηση οργανισμών όπως αυτοί».

This entry was posted on Τετάρτη, Μάιος 30th, 2012 at 15:42 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply