Ο Σταφυλίδης σκόραρε δύο φορέςΗ εθνική ομάδα των Νέων σημείωσε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον 5ο όμιλο της ενδιάμεσης φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012, που φιλοξενείται στη Δανία, επικρατώντας της Κύπρου με 3-0.

Τα τέρματα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σημείωσαν οι Δημήτρης Διαμαντάκος (3 γκολ σε 2 αγώνες) στο 6ο και Κώστας Σταφυλίδης στο 43ο και 88ο λεπτό.

Η «γαλανόλευκη» ομάδα έφτασε στους 6 βαθμούς και προηγείται στον όμιλο, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο από τις Δανία και Τουρκία, που θα αναμετρηθούν στις 19:00. Σε κάθε περίπτωση, η καθοριστική αναμέτρηση για την εθνική είναι εκείνη με τη διοργανώτρια Δανία, που θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου (15:00), στο στάδιο «Γκεντόφτε». Στην τελική φάση θα προκριθεί η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση.

ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Μπάλλας, Μαυρίας, Φουρλάνος (80΄ Μπούζας), Διαμαντάκος, Κατίδης (72΄ Μπακασέτας), Γιαννιώτας (64΄ Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης.

ΚΥΠΡΟΣ (Απόστολος Μακρίδης): Παναγή, Ευθυμίου, Καστανάς, Κυριακού, Θαλασσίτης (46΄ Αντωνίου), Χατζηγεωργίου (46΄ Εγγλέζου), Φροξυλιάς (54΄ Ν. Θεοδώρου), Σωτηρίου, Αρτυματάς, Κυπριανού, Ζ. Θεοδώρου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.