Την Τετάρτη 23 Μαΐου ο τ. Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης συναντήθηκε με κλιμάκιο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (O.Ε.Κ) με επικεφαλής τον κ. Χάρη Πουγόπουλο που πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εργατικές κατοικίες Κυρακαλής Γρεβενών για την καταγραφή και παραλαβή των εργασιών που έχουν εκτελεστεί (μέχρι σήμερα) από τον ανάδοχο του εν λόγω έργου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την ολοκλήρωση των  απαραίτητων ενεργειών ώστε να αρχίσουν οι εργασίες από τη νέα ανάδοχο εταιρεία του έργου. Ο κ. Κοψαχείλης αναφέρθηκε στις εργατικές κατοικίες λέγοντας ότι: «πρόκειται για ένα σημαντικότατο έργο που λύνει το πρόβλημα στέγασης πολλών συμπολιτών μας με θετικό αντίκτυπο συνολικά στην κοινωνία των Γρεβενών».

Το κλιμάκιο του Ο.Ε.Κ ενημέρωσε τον κ. Κοψαχείλη για το μεταβατικό στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο οργανισμός λόγω της  ενσωμάτωσής του στον Ο.Α.Ε.Δ. και διαβεβαίωσε ότι, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η νέα ανάδοχος εταιρεία να είναι σε θέση να αρχίσει εργασίες το συντομότερο δυνατό. Ο κ. Κοψαχείλης επικοινώνησε και με μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΟΕΚ για περαιτέρω ενημέρωση, για να προγραμματιστεί συνάντηση με το πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής και για να τους επισημάνει την μεγάλη σημασία και ανάγκη να συνεχιστεί το έργο και να αποπερατωθούν οι εργατικές κατοικίες Κυρακαλής.

Πολιτικό Γραφείο

Τ. Κοψαχείλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.