Εμφατική νίκη κόντρα στην Τουρκία με 3-0 πέτυχε η εθνική ομάδα Νέων στην πρεμιέρα της ενδιάμεσης φάσης (elite round) του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012, που φιλοξενείται στη Δανία. Δύο γκολ πέτυχε ο Διαμαντάκος (φωτό) στο 66′ και στο 75΄κι ένα ο Μαυρίας στις καθυστερήσεις. «Κάναμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Απομένουν άλλα δύο» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας και πρόσθεσε: «Το ματς κύλησε όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει. Τα παιδιά κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζει να φτάσουν ψηλά στη διοργάνωση. Τους συγχαίρω για την πολύ καλή τους εμφάνιση, αλλά και για το γεγονός ότι έχουν φτιάξει μεταξύ τους ένα υπέροχο κλίμα. Οι πανηγυρισμοί για το 3-0 ανήκουν στο παρελθόν, τώρα αρχίζουμε δουλειά για τον επόμενο αγώνα με την Κύπρο».

Η εθνική ομάδα αντιμετωπίζει αύριο την Κύπρο, (ώρα 16:00 γήπεδο Gentofte), που χτες ηττήθηκε με το βαρύ 6-2 από τους γηπεδούχους Δανούς. Αυτό σημαίνει ότι οι διεθνείς μας πρέπει με κάθε τρόπο να κερδίσουν την Κύπρο, ίσως και με μεγάλο σκορ, καθώς μόνον ο πρώτος του ομίλου προκρίνεται στο ΕURO της Εσθονίας.

ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Μπάλλας (69΄ Κασαπάκης), Μαυρίας, Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Κατίδης (81΄ Μπουχαλάκης), Γιαννιώτας (85΄ Μπακασέτας), Κουρμπέλης.

ΤΟΥΡΚΙΑ (Ουσάρ Φεγιάζ): Οζιγκίτ, Καρτάλ, Βέλιογλου, Ατασεβέν, Ουκάν (51΄ Τουρκ), Καλχάνογλου (62΄ Γκιουλέρ), Ουνσάλ, Σαχίν (73΄ Ντενίζ), Καραμάν, Τεκερτσί, Γιγκίτογλου.

Ο Γερμανός διαιτητής της αναμέτρησης Μάρκο Φριτζ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ουνσάλ, Τουρκ και Γιγκίτογλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.