Λόγω εκλογών θα αρχίσουν την Παρασκευή 15 αντί στις 16 Ιουνίου

Πανελλαδικές: Μια ημέρα νωρίτερα οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματαΜια ημέρα νωρίτερα θα ξεκινήσουν τελικά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα που «έπεφταν» το Σαββατοκύριακο των βουλευτικών εκλογών, όπως ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη το υπουργείο Παιδείας. 

Έτσι, όπως έγραψε το «Βήμα», οι εξετάσεις που επρόκειτο να αρχίσουν το Σάββατο 16 Ιουνίου, μια ημέρα δηλαδή πριν από τις εκλογές, θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή 15 Ιουνίου και τα σχολεία θα παραδοθούν νωρίς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας για την προετοιμασία τους ενόψει των εκλογών.

«Επισημαίνεται ότι από αυτή την αναγκαστική τροποποίηση δεν επηρεάζεται καθόλου ο κύριος όγκος των υποψηφίων, αφού οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων θα ολοκληρωθούν κανονικά την Τρίτη 5-6-2012 και οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των Επαγγελματικών Λυκείων θα ολοκληρωθούν κανονικά τη Δευτέρα 11-6-2012» αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση του το υπουργείο Παιδείας.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο «οι Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων θα αρχίσουν τη Δευτέρα 11-6-2012 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 20-6-2012, ενώ οι Εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων θα αρχίσουν την Παρασκευή 15-6-2012 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 24-6-2012. Την Παρασκευή 15 Ιουνίου και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου δεν θα διεξαχθούν ενδοσχολικές εξετάσεις. Για την ολοκλήρωση των ενδοσχολικών εξετάσεων θα σταλεί σχετική εγκύκλιος από τη Διεύθυνση Σπουδών του Υπουργείου Παιδείας».

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των εξετάσεων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.