Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πανελλαδικές: Μια ημέρα νωρίτερα οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα – Δείτε το πρόγραμμα των εξετάσεων

Μάιος 23rd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Λόγω εκλογών θα αρχίσουν την Παρασκευή 15 αντί στις 16 Ιουνίου

Πανελλαδικές: Μια ημέρα νωρίτερα οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματαΜια ημέρα νωρίτερα θα ξεκινήσουν τελικά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα που «έπεφταν» το Σαββατοκύριακο των βουλευτικών εκλογών, όπως ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη το υπουργείο Παιδείας. 

Έτσι, όπως έγραψε το «Βήμα», οι εξετάσεις που επρόκειτο να αρχίσουν το Σάββατο 16 Ιουνίου, μια ημέρα δηλαδή πριν από τις εκλογές, θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή 15 Ιουνίου και τα σχολεία θα παραδοθούν νωρίς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας για την προετοιμασία τους ενόψει των εκλογών.

«Επισημαίνεται ότι από αυτή την αναγκαστική τροποποίηση δεν επηρεάζεται καθόλου ο κύριος όγκος των υποψηφίων, αφού οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων θα ολοκληρωθούν κανονικά την Τρίτη 5-6-2012 και οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των Επαγγελματικών Λυκείων θα ολοκληρωθούν κανονικά τη Δευτέρα 11-6-2012» αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση του το υπουργείο Παιδείας.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο «οι Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων θα αρχίσουν τη Δευτέρα 11-6-2012 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 20-6-2012, ενώ οι Εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων θα αρχίσουν την Παρασκευή 15-6-2012 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 24-6-2012. Την Παρασκευή 15 Ιουνίου και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου δεν θα διεξαχθούν ενδοσχολικές εξετάσεις. Για την ολοκλήρωση των ενδοσχολικών εξετάσεων θα σταλεί σχετική εγκύκλιος από τη Διεύθυνση Σπουδών του Υπουργείου Παιδείας».

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των εξετάσεων

This entry was posted on Τετάρτη, Μάιος 23rd, 2012 at 20:16 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply