Είχε συνάντηση την Πέμπτη το απόγευμα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ανδρέα Δημητρέλλο

Ο Ντέμης στον δρόμο της επιστροφήςΗ συνάντηση που είχε ο κ. Ντέμης Νικολαΐδης το απόγευμα της Πέμπτης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ανδρέα Δημητρέλλο δεν έκανε σοφότερους τους φίλους της Ενωσης όσον αφορά τον τρόπο που επιχειρεί ο πρώτος την επιστροφή του στην ηγεσία της κιτρινόμαυρης διοίκησης.

Ωστόσο απέφερε θετικά μηνύματα για τη σωτηρία της εταιρείας η οποία ως γνωστόν βρίσκεται σε πρωτοφανές οικονομικό αδιέξοδο.

Ο κ. Νικολαΐδης ενημερώθηκε πλήρως για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ αλλά και τις υποχρεώσεις της προς την Εφορία και το Δημόσιο, τόνισε ότι πρέπει να εξασφαλιστούν νέες ρυθμίσεις αποπληρωμής των χρεών της προς το κράτος, ενώ ξεκαθάρισε ότι απέχει ακόμα σημαντικά από την προσπάθεια συλλογής των απαιτούμενων πόρων χρηματοδότησης.

Ωστόσο η αναγκαιότητα της εταιρείας να αποφύγει το διάλυση τον οδηγεί σε άμεση επαναδραστηριοποίηση σε συνεργασία με τον κ. Δημητρέλλο ο οποίος θα παραμείνει στη θέση του προέδρου.

Από κοινού θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την ΑΕΚ όρθια τουλάχιστον ως τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, όταν οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα έχουν σαφή άποψη για την κατάσταση στην ελληνική αγορά ώστε να αποφασίσουν αν θα ενδώσουν στο πλάνο του κ. Νικολαΐδη προχωρώντας σε χρηματοδότησή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.