Δείτε το  trailer

Ο 12χρονος Ted (Zach Efron) ζει σε μία φαινομενικά ειδυλλιακή πόλη όπου τα πάντα, εκτός από τους κατοίκους της, είναι τεχνητά. Την προσοχή του ωστόσο … έχει κλέψει η πιτσιρίκα Audrey (Taylor Swift), η οποία του εκμυστηρεύεται αυτό που ποθεί περισσότερο να γνωρίσει. Προκειμένου να βρει εκείνο που θα τον βοηθήσει να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του, ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι πέρα από τα όρια της πόλης με τη βοήθεια ενός νέου φίλου, του αινιγματικού Once-ler (Ed Helms).

Για να τα καταφέρει, θα πρέπει πρώτα να γνωρίσει την ιστορία του Lorax (Danny DeVito), ενός στριφνού αλλά αξιαγάπητου πλάσματος που πολεμά να υπερασπιστεί τον κόσμο του. Στην προσπάθειά αυτή, τον Ted συντροφεύουν οι σοφές συμβουλές της γιαγιάς Norma (Betty White), ενώ ανακαλύπτει το σκοτεινό ρόλο του δημάρχου της πόλης, του Mr. O’Hare (Rob Riggle).

Από τους δημιουργούς του αγαπημένου μας «Despicable Me» έρχεται το «The Lorax», η 3D μεταφορά του ομώνυμου παιδικού βιβλίου του διακεκριμένου Αμερικανού συγγραφέα, Dr. Seuss, έργα του οποίου έχουμε δει αρκετές φορές στη μεγάλη οθόνη («Horton Hears A Who!», «How The Grinch Stole Christmas», «The Cat In The Hat»).

Πρόκειται για ένα ψηφιακό animation με έντονες οικολογικές ανησυχίες, το οποίο παρά τις χλιαρές κριτικές, πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό “ξεπέταγμα” στο αμερικανικό box-office, ξεπερνώντας τα 70 εκ. δολάρια το πρώτο τριήμερο κυκλοφορίας. Ο μπριόζος Danny DeVito είναι αυτός που κερδίζει με ευκολία την προσοχή μεταξύ των γνωστών ηθοποιών που δανείζουν τις φωνές τους στους ψηφιοποιημένους ήρωες του Dr. Seuss.

The Lorax trailer

The Lorax trailer (Μεταγλωττισμένο) από Flixgr
 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 18:00 και 20:00

ΠΕΜΠΤΗ 17/5/2012
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/5/2012
ΣΑΒΒΑΤΟ  19/5/2012
ΚΥΡΙΑΚΗ  20/5/2012

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΕΓ

Βάιος Κόραβος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.