Με γκολ του Σκόνδρα στο 75′ ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 την ΑΕΚ και έδωσε άλλη τροπή στη μάχη των play offs
Photo: Action Images
Ματς για γερά νεύρα έγινε, λοιπόν, στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος με τους βαθμούς που εξασφάλισε μπήκε ξανά σε τροχιά επιτυχιών και ελπίζει σε κάτι καλό στη διαδικασία των play offs.

Το ματς είχε αρκετό ενδιαφέρον και κρίθηκε με γκολ που πέτυχε ο νεαρός Σκόνδρας στο 75′. Τότε, ο Μήτρογλου έκανε σουτ, η μπάλλα αποκρούστηκε από τον Κωνσταντόπουλο και ο αρχηγός Σκόνδρας από κοντά έκανε το 1-0.

Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι στο 10′ με τον Δημούτσο, ενώ ίδια τύχη είχε σουτ του Λεονάρντο της ΑΕΚ στο 48′.

Η ΑΕΚ είχε καλή στιγμή στο 43′ όταν ο Ιτάνζ έδιωξε εντυπωσιακά σουτ του Γκούντιονσεν, ενώ στο 85′ έπρεπε να δοθεί στον Ατρόμητο πέναλτι σε ανατροπή του Μήτρογλου από τον Μπουγαϊδη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Οικονόμου (46’ Σφακιανάκης), Τόμας, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας (73’ Καραμάνος), Δημούτσος (63’ Αναστασάκος), Πίτου Γκαρσία, Επστάιν, Μπρίτο, Μήτρογλου 

Στον πάγκο έμειναν οι: Ράντμαν, Νάστος, Γιαννούλης, Μπάλλας 

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Μανωλάς, Γεωργέας, Μάκος, Βάργκας (66’ Κάρλος), Καφές, Γκούντγιονσεν, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος (46’ Κλωναρίδης, 85’ λ.τ. Μπέλεκ) 

Στον πάγκο έμειναν οι: Αραμπατζής, Αργυρίου, Λαγός, Φούντας 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Μαγιάννης (Άρτας) 

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.